fbpx

Várják a régió logisztika- és ellátásilánc-menedzsment folyamatait előmozdító innovatív pályázatokat

Írta: Szerkesztőség - 2020 augusztus 21.

 

2020. november 18-19-én immár tizedik alkalommal kerül megrendezésre Budapesten a TRANSLOG Connect Kongresszus. A régiónk meghatározó logisztika- és ellátásilánc-menedzsment szakembereit összefogó nemzetközi fórum minden évben a Kelet-Közép-Európai Logisztikai Kiválósági-díj átadóünnepségének is otthont ad. A 2011-ben alapított kiválósági díj célja, hogy reflektorfénybe helyezze a térség kiemelkedő megoldásait.

A nemzetközi szakértőkből álló zsűri azokat az eredményeket értékeli és jutalmazza, melyek amellett, hogy innovatívak, fenntarthatóságukkal és költséghatékonyságukkal is hozzájárulnak Kelet-Közép-Európa dinamikusan fejlődő logisztikai, ellátási lánc és szállítmányozási folyamataihoz.

A független szakmai zsűri tagjai 2020-ban: Prof. Dr. Sebastian Kummer, a Bécsi Gazdasági és Üzleti Egyetem Szállítmányozási és Logisztikai Intézetének igazgatója, Stefan Putzlocher, a Daimler globális raktár- és létesítménytervezés, valamint szervíz és alkatrész logisztikai vezetője, Lana Herceg Gojević, az Atlantic Grupa beszerzési és készletgazdálkodási vezetője, Adina Banescu, a TESY nemzetközi logisztikai vezetője, és Kiss Gábor, a METRO élelmiszerellátás és üzletfejlesztési vezetője.

A pályázaton startupok, kis- és nagyvállalatok, gyártó és logisztikai beszállító cégek, valamint kereskedelmi láncok olyan ügyfélirányultságú projektjei is indulhatnak, melyek a régió valamely országában valósultak meg. A beadványnak tartalmaznia kell az innovatív módszer, technika vagy projekt leírását és céljait, a fejlesztési szakaszokat, valamint a konklúziót, eredményeket és a vezetői összefoglalót.


2019-ben a szolgáltató kategóriában az Európa-szerte tevékenykedő francia székhelyű Shippeo vette át az elismerést. A díjat a Faurecia Seatingnél megvalósított prediktív nyomkövetési megoldásért kapták, mely az autógyártók összeszerelő gépsorainak munkaerő-folyamatait tette lényegesen tervezhetőbbé


A 2019-es gyártó kategória díjazottja a lengyel Maflow Group lett, amely a Logintegra segítségével a gyárban már bevezetett SAP ERP-rendszerbe integrált megoldással tette ütemezhetőbbé a raktári folyamatokat, és hatékonyabbá az alkatrészek kiszállítását

A nemzetközi elismerésben részesülő megoldásokat 2020. november 18-án, a TRANSLOG Connect Kongresszus első napján hirdetik ki. A Kiválósági-díj nyertesei számos hazai és nemzetközi médiamegjelenésen túl projektjüket a régió országaiból érkező közel 500 logisztikával és ellátásilánc-menedzsmenttel foglalkozó szakembernek és vezető döntéshozónak prezentálhatják, reflektorfénybe helyezve ezzel legfontosabb és legkiemelkedőbb termékeiket, szolgáltatásaikat és jó gyakorlataikat!

A nagyszabású nemzetközi rendezvényt a TEG The Events Group szervezi a Budapesti Kongresszusi Központban, ahová idén is közel ötszáz döntéshozót várnak a régióból. Az évente megrendezett üzleti-szakmai találkozót elsősorban logisztika és ellátási lánc szakemberek számára indították útjára – a tudáscsere-alapú és személyes üzleti találkozók érdekében – hogy a résztvevők betekintést nyerjenek a legfrissebb piaci trendekbe, a logisztikai szolgáltatói kínálat új elemeibe, és katalizátorként hassanak az iparág szereplőinek további eredményességére. A konferencia programja átfogó képet ad továbbá az ellátási lánc, a termelés, az IT, valamint a szállítmányozás és raktározás aktuális kérdéseiről.

A PÁLYÁZATOK LEADÁSI HATÁRIDEJE 2020. OKTÓBER 3.

Bővebb információ a nevezésről a rendezvény weboldalán az EXCELLENCE AWARD menüpontban olvasható: https://translogconnect.eu/en/excellence_award/

www.translogconnect.eu