fbpx

Egyedülálló lehetőség – két szakkiállítás egy időben, egy helyen!

Írta: Csomor Zsolt - 2020 szeptember 02.

A két legrangosabb hazai, valamint a régióban is meghatározó ipari és járműipari szakkiállítás, az AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítást és az IPAR NAPJAI Nemzetközi ipari szakkiállítást az idei évben egy időben és helyen rendezi meg a Hungexpo Zrt.

 

Ilyen még nem volt…

A Hungexpo Zrt. 2020. október 19-22. között együtt rendezi meg az AUTOMOTIVE HUNGARY 8. Nemzetközi járműipari beszállítói az IPAR NAPJAI Nemzetközi ipari szakkiállításokat HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

Napjaink vezető irányzatai, mint például az ipar 4.0 a digitalizáció vagy az automatizálás az ipar minden területén megjelennek. Ezért egyetlen cég sem nézheti tétlenül a változásokat, alkalmazkodnia kell a piaci körülményekhez. Ilyen versenyhelyzetben rendkívül fontos az iparágak közötti szinergia kihasználása, a piaci szereplők között létrejövő együttműködések kiaknázása.

 

 

A járműgyártási iparág találkozási pontja

Az AUTOMOTIVE HUNGARY szakkiállítás célja idén is találkozási pontot biztosítani a járműgyártás valamennyi hazai és nemzetközi beszállítója és szolgáltatója számára. Ezen találkozások és a tárgyalások során létrejövő együttműködések talán még sosem voltak olyan fontosak az iparágban, mint napjainkban, hiszen a jelenleg zajló átalakulások közepette elengedhetetlen, hogy a vállalatok megőrizzék, erősítsék a beszállítói láncban megszerzett pozíciójukat, esetleg új szereplőként lépjenek be erre a piacra.

 

Kézikönyv az egészségügyi biztonságosért

A HUNGEXPO csapata minden erejével azon dolgozik, hogy a lehető legbiztonságosabb körülményeket biztosítsa a hazai meghatározó ágazatok kiállításainak megrendezéséhez és lebonyolításához.

Az elmúlt hónapokban összeállított egy POST COVID kézikönyvet az egészségügyileg biztonságos kiállításszervezéshez. A kialakított koncepció tartalmazza a központilag előírt, alapvető higiéniai szabályokat, segíti ezen szabályok betartását, valamint biztonságos körülményeket teremt a Kiállítási Központban tartott üzleti tárgyalások, konferenciák, kiállítások lebonyolításához, a látogatók, kiállítók egészségének megőrzéséhez a rendezvények ideje alatt.

Kép forrása: Ipar napjai