fbpx

A munkavédelmi eszközök tökéletes alternatívája

Írta: Csomor Zsolt - 2020 szeptember 21.

A MEWA nemrégiben kiadott új katalógusában aktualizálta a kiváló minőségű munkaruházati és munkavédelmi cikkek kínálatát. A megvásárolható termékek jól kiegészítik a textilmenedzsmenttel foglalkozó német vállalat bérszolgáltatásainak sorát.

 

 

A MEWA 2020/21-es, 272 oldal terjedelmű munkavédelmi márkakatalógus a munka világában előforduló szinte minden helyzetre nyújt felszerelést: kültérre vagy beltérre, nappali vagy éjszakai munkavégzéshez, a hőség, a hideg és az eső ellen is. A termékpaletta a munkavédelmi lábbeliktől a védőkesztyűkön és -ruházaton át a szem-, hallás-, fej- és légzésvédelmi cikkek terjed, de rendelhetünk pólókat, ingeket, softshell vagy az időjárás viszontagságai ellen védelmet nyújtó kabátokat is.

Újdonság a MEWA kínálatában az egyedi csillapítórendszerrel ellátott Steitz Secura biztonsági cipők és Wonder Grip szerelőkesztyűk, de az Elten, Ansell és Hakro prémium márkáknál is találhatók újdonságok. Emellett a MEWA sajátmárkás Korsar termékei között is találhatunk új fejlesztéseket. A „buy4work.mewa.hu” webshop szolgálja a kényelmes vásárlást.

A MEWA tanácsokat is ad a megfelelő termékek, például az optimális munkavédelmi lábbeli vagy védőkesztyű kiválasztásához, s szakértői a bőr- vagy a légzésvédelemi kérdésekben is segítik ügyfeleiket. A kínálatot gyors kiszállítás, visszaküldési lehetőség, valamint a céges logók hímzése vagy nyomtatása teszi teljessé.

Kép forrása: MEWA