fbpx

Idén az IPAR NAPJAI kiállítás társrendezvénye is várja a látogatókat

Írta: Csomor Zsolt - 2020 szeptember 23.

A HUNGEXPO október 19-22. között rendezi meg az IPAR NAPJAI szakkiállítást, aminek tematikája lefedi a járműgyártás teljes folyamatát a tervezéstől a gyártásig. A szakvásárnak idén először társrendezvénye az AUTOMOTIVE HUNGARY.

 

 

Napjaink vezető irányzatai, mint például az IPAR 4.0, a digitalizáció vagy az automatizálás az ipar minden területén megjelennek. Egyik iparág, azon belül pedig egyetlen cég sem nézheti tétlenül a változásokat, alkalmazkodnia kell a piaci körülményekhez.

Ilyen versenyhelyzetben rendkívül fontos az iparágak közötti szinergia kihasználása, a piaci szereplők között létrejövő együttműködések kiaknázása. Erre nyújt egyedülálló lehetőséget 2020. október 19-22. között az IPAR NAPJAI és az AUTOMOTIVE HUNGARY szakkiállítás.

A tavalyi rendezvényekhez hasonlóan a HUNGEXPO 2020-ban is a szakmai partnerek közreműködésével számos érdekes, szakmailag tartalmas, magas színvonalú, az iparág egészét lefedő tematikai pontokra épülő programot állított össze. Ezek közül kiemelkedik a hagyományos B2B Beszállítói Fórum, amely egyedi üzleti lehetőségeket nyújt a beszállítók és a beszerzők részére. A zártkörű fórum célja, hogy a beszerzők számára lehetővé tegye az előzetes minőségi szűrőn már átesett, ugyanakkor a beszerzők számára ismeretlen beszállító cégek megismerését.

A szakmai rendezvények közé tartoznak a különböző mérnöki és szakmai továbbképzések, valamint az egyetemi mérnökhallgatók szokásos versenye, a TECHTOGETHER.  A 2014 óta az AUTOMOTIVE HUNGARY kiállítással egy időben megrendezett verseny lehetőséget teremt arra, hogy a járműépítő hallgatói csapatok tagjainak új szponzorokat találjanak fejlesztéseikhez, a munkaerőre vágyó cégek pedig új munkatársakat találhatnak

A kiállítók és a látogatók egészségügyi biztonságára fokozottan ügyelve a HUNGEXPO összeállított egy POST COVID kézikönyvet, valamint új belépési szabályokat fogalmazott meg, amelyek minimalizálják a fertőzés kockázatát a Kiállítási Központban.

 

Kép forrása: Techmonitor