fbpx

Hőmérsékletmérés öntapadós címkékkel

Írta: Csomor Zsolt - 2020 szeptember 25.

A Brady Corporation új RFID-hőmérsékletcímkéket kínál, amelyek eszközök, berendezések, gépek, állványok, kábelek és különféle szerkezetek széles körénél teszik lehetővé a vezeték nélküli hőmérsékletmérést és monitorozást.

A hőmérséklet egyszerű monitorozása

Az új RFID-hőmérsékletcímkék alacsony költségű megoldást jelentenek a hőmérséklet monitorozására számos területen, mint a környezet, anyag, berendezés, hűtőlánc, adatközpont, karbantartási és biztonsági adatgyűjtés vagy akár az üvegházhatás monitorozására is.

A vékony és rugalmas, RFID-funkcióval rendelkező intelligens címkék nem igényelnek energiát vagy karbantartást. Vezeték nélkül kapnak energiát a hőmérséklet UHF-kompatibilis RFID-olvasóval való leolvasásakor. A hőmérsékleti leolvasások akár automatizálhatók is.

 

Szinte minden felületen alkalmazható

Az azonosítás specialistája, a Brady saját fejlesztésű, ipari minőségű címkeanyagok széles választékával tette elérhetővé a hőmérséklet-érzékelő RFID-technológiát, olvasható a vállalat közleményében. Ezeket a címkéket arra tesztelik, hogy hő, hideg, szennyeződések hatására kül- és beltérben is jól olvashatóak maradjanak, és ellenálljanak a vegyi anyagoknak, tisztítószereknek, zsírnak, olajnak és üzemanyagoknak.

Különböző ragasztókkal sima, érdes vagy porított, valamint sík vagy ívelt felületekhez is jól tapadnak.

 

Teljes körű megoldás

A Brady teljes körű megoldást biztosít, ami üres vagy előre nyomtatott RFID-címkéket, egy vagy több professzionális címkenyomtatót, a Brady Workstation címketervező szoftvert és RFID-olvasót is tartalmaz. A megoldás minden összetevőjéhez elérhető a hardver- és szoftvertámogatás.

Kép forrása: Brady