fbpx

Az új bejárat már elkészült, Düsseldorf vár minket

Írta: Barna Ferenc - 2020 október 14.

A beutazás célja: szakmai kiállítás. A jelenlegi szabályozás szerint ez mentesít a karantén alól, mivel a hatóság feltételezi a résztvevők felelősségteljes viselkedését, illetve a rendezvény biztonságosságát, óvintézkedések betartását – hangzott el Máté Szilvia „Csomagolóipar az Interpack2021 fényében” című online előadásán.

A mai nap indult a Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség (CSAOSZ) első online szakmai konferenciája. A szervezet ötödik szokásos előadás-sorozatát tervezte ebben az évben, azonban a világjárvány miatt, új felületen, digitális eszközök alkalmazásával, a személyes kontaktus minimalizálásával indult a rendezvény 09:00 órakor.

A második előadó Máté Szilvia volt, a BD Expo Kft. és az Interpack képviseletében.

 

 

Részletes előadásában felvázolta a csomagolóipar jelenlegi helyzetét, érintve az iparág elé állított kihívásokat, a technológiai fejlődést. Kiemelte, hogy a műanyag-csomagolás a domináns (71%), ez komoly szakmai vitát vetít elő.

Előadásának nagyobb részét az Interpack kiállítás témája tette ki. Elmondta, hogy a szervezők reményei szerint a rendezvény megtartásra kerül, csak a jelenlegi időponttól eltérően 10 hónappal később. Ennek megfelelően a szakmai kiállítás helye és ideje:

Düsseldorf, 2021. február 25. – március 03.

 

 

A jelenlegi nemzetközi és a fogadó ország szerinti nemzeti korlátozó intézkedések figyelembevételével, az óvintézkedések betartásával biztonságosan megszervezhető és megtartható a szakmai vásár.

Fotó: Interpack hivatalos oldala