fbpx

Idén is a DAF XF a rangos díj büszke tulajdonosa

Írta: Csomor Zsolt - 2020 október 16.

A DAF XF egymás után a második évben nyerte el „Az év flotta-tehergépkocsija” Díjat a rangos Motor Transport Awards Díj átadóján. Az 1986-os első odaítélése óta az XF sorozat 2020-as elismerése öt éven belül a harmadik Motor Transport Awards Díj, és összesen a tizenkilencedik „Az év flotta-tehergépkocsija” Díj, amelyet a DAF-nak sikerült elnyernie.

 

 

Az év flotta-tehergépkocsija” Díj befolyásos flottaüzemeltetőkből álló zsűrije által odaítélt elismerésre gyakran az Egyesült Királyság szállítmányozási ágazatának egyik legrangosabb címeként hivatkoznak.

A DAF XF típussal kapcsolatban elsősorban a kiváló ár-érték arányt, a kimagasló támogatást és a járművezetők számára rendkívül vonzó jellemzőket emelték ki. Ezen kívül a kiváló üzemanyag-hatékonyságot, az alkatrészek rendelkezésre állását és az alacsony karbantartási költségeket is kihangsúlyozták.

Piacvezető rendelkezésre állás

A díj újabb bizonyíték arra, hogy piacvezető üzemanyag-takarékosságával és rendelkezésre állásával az XF számos élvonalbeli flottaüzemeltető számára az optimális hosszú távú és nehézfuvarozó tehergépkocsi. A járművezetők lelkesen dicsérik a fülke páratlan kényelmét,

például a kategóriaelső ágyat, a kiváló járművezetői pozíciót és a páratlan belteret – olvasható a DAF Trucks közleményében.

Kép forrása: DAF Trucks