RUGALMAS ELLÁTÁSI LÁNCOK

28. MLBKT Kongresszus – Az év supply chain eseménye

Száraz előadások? Dehogy! Idei kongresszusunkon is nagyon gyakorlatias megközelítést alkalmazva keressük a választ arra, hogyan tudunk reagálni, megfelelő választ adni a koronavírus-járvány következtében kialakult válságra.

 

Néhány téma a 3 nap gazdag programjából

  • Milyen pozitív hatásokat gyakorolt ránk a COVID-19? Juhos Andrea, a Lee Hecht Harrison Hungary ügyvezető partnere a hazai üzleti konferenciák egyik legkeresettebb előadója, igazi pozitív személyiség, aki ezt a témát fogja boncolgatni.
  • Hogyan vezessünk hibridet? Nagy-Józsa Dorottya coach, a szervezeti változások szakértője. (Mellesleg 15 éve tapasztalata van az SCM-ben is.) Előadásában a hibridek vezetésének problémáiról lesz szó. Természetesen nem a hibrid autókéról, hanem azokról a hibrid szervezetekről, ahol az emberek egyik fele az irodában, a másik fele pedig otthonról dolgozik.
  • Mesterséges intelligencia és kereslet-előrejelzés válsághelyzetben. Dél László (Unilever) esettanulmány és saját kutatása alapján villantja fel a machine learning (ML) logisztikai alkalmazásának lehetőségeit.
  • Sebezhető a beszerzési kategóriád? Hogyan változtasd meg? –  Pásztor Dávid (IFUA Horváth & Partners) arról beszél majd, hogy az egyes kategóriákban fellépő kockázatok, és azok kezelése hogyan hat a teljes ellátási láncra, és azon keresztül a vállalat eredményességére.

 

 

Mindez csak néhány a 28. MLBKT Kongresszus programjai közül, hiszen a 3 nap alatt mintegy 100 vezető szakember előadásán, panelbeszélgetéseken vehet részt és persze kötetlen szakmai kapcsolatépítésre is lesz lehetősége.

 

Figyelem, 0. nap az MLBKT Kongresszusán!

  1. november 10-én részt vehet (virtuálisan) az Európai Logisztikai Szövetség ELA Awards díjkiosztóján. Csak az MLBKT Kongresszus teljes 3 napjának résztvevői számára!

Jelentkezés >>

 

A 28. MLBKT Kongresszus 2020. kiemelkedő szakmai rendezvénye, ne hagyja ki!

A pandémia hatását valamennyi vállalkozás megérzi. Az erre való reagálás, a járvány utáni élet újraszervezése meghatározza a jövőt. Az év legnagyobb és első teljesen online ellátási lánc rendezvénye ezekre is keresi a választ. Legyen ott, szerezzen információkat első kézből!

REGISZTRÁLOK

Kövesse folyamatosan frissülő honlapunkat, értesüljön idejében a részletekről!

ellátási lánc kongresszus koronavírus logisztika mesterséges intelligencia mlkbt kongresszus
..