fbpx

Vannak dolgok, amiket nem kell látnunk

Írta: Transpack - Hirdetés - 2020 november 09.

Földalatti hulladéktároló konténerek

A földalatti konténerek lényege, hogy a szelektív hulladékgyűjtésre szolgáló, nagy űrtartalmú konténereket az utca szintje alá rejtjük. A földalatti konténerek össze vannak kötve a járda vagy utca szintje fölött elhelyezett ledobóval, amin keresztül a hulladék lejut a föld felszíne alatt található konténerbe.

Földalatti hulladékgyűjtő

 

Ennek előnyei:

  • Esztétikus és praktikus, biztonságos hulladékgyűjtés, az egész konstrukció nagyon tartós és ellenálló az időjárással és a vandalizmussal, tűzzel szemben.
  • Magába zárja a szagokat; tiszta, biztonságos és költséghatékony, környezetbarát hulladékgyűjtés: a föld alatt lelassul a baktériumok szaporodása és a szagok terjedése.
  • Könnyen kezelhető, nagyfokú tartósság jellemzi. A nagy űrtartalom hozzájárul ahhoz, hogy a hulladék a saját súlya alatt préselődjön, így a tartály hatékonyan kihasználható, ritkábban kell üríteni, így költséghatékony. Az ürítéshez elegendő egy ember, aki a gépjárművet is vezeti.
  • Megfelelő a szelektív hulladék gyűjtésére, különféle bedobóaknákkal felszerelhető.
  • Nagy űrtartalom, helytakarékos megoldás. Egy konténer akár 5000 l-nyi hulladék befogadására képes, a föld alatt elhelyezve. Három földalatti konténer esetén 15 db hagyományos konténert helyettesíthet.

Föld alatt gyűjtik a szemetet

 

Elegáns és hatékony hulladékgyűjtés

A Meva cég a környező országokban már számos városban telepített ilyen konténereket. Célszerű nagy forgalmú vagy nagy lélekszámú területekre telepíteni, ahol jelentős mennyiségű a szemétképződés, de kevés a hely, és fontos az esztétikus megjelenés. Jól alkalmazható történelmi városközpontokban. Közterület esetén építési engedély-köteles.

Cégünk telephelyén egy referencia-beépítés megtekinthető. A konténer telepítéséről, használatáról az alábbi linkeken találnak hiteles információkat:

https://www.youtube.com/channel/UCRzZltfn5zdt8Sd4E0LrcaQ

Bővebb információért forduljanak hozzánk bizalommal!

 

Meva-Hu Kft, 2851 Környe, Budai út 1/b

34/300-852, www.mevakomi.hu, email: [email protected]