fbpx

Jövőre is megrendezik a csomagolástechnikai szakkiállítást

Írta: Csomor Zsolt - 2020 december 23.

A FACHPACK csomagolástechnikai szakkiállítás a szokásos ütemtervnek megfelelően 2021. szeptember 28-30. között kerül megrendezésre a Nürnbergi Kiállítási Központban. A szervezők két kiállítóterem megnyitásával biztosították, hogy elegendő hely álljon rendelkezésre a kiállítók és a látogatók számára, s higiéniai akciótervet is készítettek.

 

csomagolástechnikai szakkiállítás

Forrás: NürnbergMesse

 

1300 kiállítóra számítanak

A pandémiás helyzetet is figyelembe véve rendkívül kielégítő a jelenlegi kiállítói aktivitás, elsősorban Közép-Európából – mondta Heike Slotta, a NürnbergMesse ügyvezető igazgatója.

A színfalak mögött a személyzet keményen dolgozik az esemény kísérőprogramján, s újfent nagy szerepet játszik a környezetbarát csomagolás kulcsfontosságú témaköre. A két rendkívül népszerű fórum, a PACKBOX és a TECHBOX az INNOVATIONBOX-szal egészül ki, ahol a kiállítók termékinnovációikat mutathatják be. A FACHPACK 2021 standkiosztása januárban veszi kezdetét.

 

fachpack szakkiállítás

Nem marad el! A FACHPACK 2021 standkiosztása januárban veszi kezdetét (Forrás: NürnbergMesse)

 

 

A digitális FACHPACK

A jövőben a FACHPACK a digitális környezetben is megjelenik. Az elmúlt hónapokban a NürnbergMesse rengeteg pozitív tapasztalatot szerzett a virtuális és hibrid események tekintetében – olvasható a TechMonitor oldalán.

A FACHPACK rendezvényen tartott előadásokat az internetre továbbítják, ahol azok később letölthetők. A kiállítási standok közvetlen érintkezési lehetőségei mellett virtuális üzleti partnerkereső eszközöket is kínálnak.

Az átfogó higiéniai koncepció lehetővé teszi a NürnbergMesse rendezvényeinek biztonságos látogatását. A higiéniai koncepcióról és a biztonsági intézkedésekről további információ a www.fachpack.de/protective-measures weboldalon található.