fbpx

Júniusban lesz a MACH-TECH és IPAR NAPJAI kiállítás

Írta: Szerkesztőség - 2021 március 03.

A járványhelyzet miatti korlátozásokra tekintettel a Hungexpo Zrt. vezetősége, a kiállítók és a látogatók érdekeit szem előtt tartva, az eredeti időponttól eltérően június közepére csúsztatta MACH-TECH és IPAR NAPJAI kiállításokat.

 

Ipar Napjai

 

Az új időpont: 2021. június 15-18.

Magyarország és a régió vezető kiállítás- és konferenciaszervező cége bízik abban, hogy az új időpontban már meg tudja rendezni hazánk legjelentősebb ipari, üzleti eseményét és találkozóját. A tavalyi év tapasztalatait felhasználva idén hibrid formában valósulna meg a rendezvény.

A hagyományos, fizikai térben megvalósuló kiállítás mellett idén virtuálisan is csatlakozhatnak kiállítóink az eseményhez, mivel a helyszíni kiállítást virtuális kiegészítéssel bővítjük, szélesítve a látogatói találkozások, az üzletkötések lehetőségét.

 

Március 3-6. között tart nyitva a HUNGEXPO, az év első rendezvénye

A 2021-es évet a virtuális AGROmashEXPO indítja, mely a kiállítói kínálat mellett bemutatja, hogy a digitális térben a kiállítók és a látogatók találkozási és kapcsolattartási lehetőségeik miként valósulnak meg.

A virtuális kiállítás ingyenesen megtekinthető egy rövid regisztrációt követően.

 

AGROmashEXPO

A képre kattintva regisztrálhat a virtuális AGROmashEXPO-ra, mely ingyen megtekinthető.

 

A Hungexpo Zrt. folyamatosan nyomon követi az érvényben lévő korlátozásokat, jogszabályokat, az aktuális változásokról folyamatos tájékoztatást küld a kiállítóknak, a partnereknek és a szakmai látogatóknak.

A MACH-TECH és IPAR NAPJAI kiállításokkal kapcsolatban bővebb információk érhetők el a tematikus weblapunkon.

 

2020. IPAR NAPJAI kiállítás (Horizont Média)

 

Forrás: Hungexpo Zrt., Sajtóközlemény

Összeállította: Barna Ferenc