fbpx

Összecsukható konténerben piacvezető a magyar startup

Írta: Csomor Zsolt - 2021 május 03.

A Continest Technologies Zrt. az összecsukható konténerei tökéletes megoldást nyújtanak többek között ideiglenes szállásra, irodára, őrhelyre vagy tárolóra. A 2017-ben kezdődöt fejlesztés gyorsan sikeres termékké vált.

 

Közel 750 bérbeadás

A Continest összecsukható konténerek fejlesztése és gyártása hazánkban zajlik 2017 óta. 2019-ben megalakult a Continest Technologies Zrt., amely működésének második évében több mint 820 millió forintos árbevételt ért el.

 

összecsukható konténer logisztika
Kép forrása: Continest

 

Az értékesítés 78%-át az export tette ki – olvasható a portfolio.hu oldalon. A társaság olyan szolgáltatásokat is kínál konténereihez, mint az elektromosellátás, napelem- és akkumulátorrendszerek, a vizesblokk egységek, illetve a védelmi ipar területén használt ballisztikus rendszerek.

A cég jelenleg négy területre fókuszál: medika, védelemi ipar, rendezvényipar, valamint az úgynevezett „urban” jellegű (például lakossági, oktatási projektek) igényekre. Emellett nagy hangsúlyt kap a kutatás-fejlesztési tevékenység is. Az elmúlt években csaknem 750 bérbeadást tudhatnak maguk mögött, összesen 15 európai országban. A társaság tervei között szerepel továbbá, hogy növelje nemzetközi jelenlétét elősorban az USA-ban és a Közel-Keleten.