Limitált szériás focipalackok hangolnak az EB-re

Írta: Csomor Zsolt - 2021 június 18.

„Hajrá Magyarok!” feliratú, limitált szériájú focipalackok találhatók a boltok polcain. A Zwack Unicum a Labdarugó Európa Bajnokság alkalmából egyedi dizájnnal ünnepeli, hogy végre újra barátokkal, családtagokkal és szurkolótársakkal együtt szoríthatunk a magyar válogatottért.

 

Az íz a megszokott klasszikus, de a csomagolás egyedi

Válogatott csatárhoz mérten gyorsnak kell lennünk, ha szeretnénk saját üveggel a limitált darabszámú 2021-es „Hajrá Magyarok!” feliratú Unicum palackból.

 

zwack unicum limitált palack
Kép forrása: Zwack Unicum

 

Azokat ugyanis jó eséllyel csak az Európa-bajnokság ideje alatt találjuk meg a kiskereskedelmi boltok, valamint gasztronómiai és egyes nagykereskedelmi egységek polcain. A 0,5 vagy 1 literes limitált széria a klasszikus Unicumot rejti, de a csomagolása egyedi: az Unicum focipalackot egy speciális nemzeti színű fóliával borították be – olvasható a vállalat közleményében.

A 2021-es focipalack látványosan hangol az idei EB-re, de megidézi az elmúlt tíz évben jeles alkalmakra készült Unicum palackokat is. Az Unicum már hagyományt teremtve az elmúlt 10 évben, 2010 óta kétévente jelentkezik sport- és futball tematikájú limitált szériákkal.

A Zwack Unicum igazgatóságának elnöke, Zwack Sándor híres futballrajongó, elsősorban a magyar, de az olasz válogatottnak is szurkol. „Marco Rossi, a válogatott szövetségi kapitánya, régi barátom, sokat beszélgetünk fociról. Büszkék vagyunk a magyar válogatott sikereire, ezért szerettük volna ezzel a limitált palackkal megünnepelni a csapatot és azt, hogy több mint egy év után újra van lehetőségünk élőben megosztani egymással a szurkolás örömét és izgalmát” – mondta Zwack Sándor.