fbpx

Műanyag, mint csomagolóanyag. A válasz: IGEN!

Írta: Transpack - Hirdetés - 2021 október 19.

A TECHNOFLEX Hungary Kft. kiáll emellett!

 

Technoflex products

 

A műanyag alapanyagok felelősségtudatos kezelése és vevői igények szerinti feldolgozása a mi feladatunk. Felelősségteljes gondolkodás és az erőforrások megőrzése irányítja a cselekedeteinket. Aktívan hozzájárulunk a sikeres újrahasznosításhoz és felállítottunk egy intézkedés menedzsmentet annak érdekében, hogy gazdasági rendszerünk fenntarthatóbbá váljon.

 

Elsősorban az alábbi tevékenységekre koncentrálunk:

  • Erőforrások megőrzése: az optimális alapanyag kiválasztásával és innovatív eljárási módszerekkel, valamint a megfelelő géptípus kiválasztásával már a műanyagcsomagolás megtervezésekor és a konstrukció kialakításánál a lehetőségeinkhez mérten minimalizáljuk a felhasznált műanyag mennyiségét

 

  • rPET: az rPET élelmiszeriparban használatos alapanyag, amely összegyűjtött és újrafelhasználásra előkészített PET csomagoló alapanyagból készül.

Mióta az rPET alapanyag elérhető, használjuk és ez idő alatt a feldolgozásával kapcsolatban rengeteg technológiai tapasztalatot gyűjtöttünk.

Beszállítóinkkal az innováció terén szorosan együttműködve a 100% PET reciklátumból képesek vagyunk akár élelmiszeripari minőségű csomagolóanyagot előállítani.

Alapvetően a széles körű kialakítás és nagy színválaszték ad segítséget abban, hogy a vevői igényeket a leghatékonyabban specifikálni tudjuk.

 

  • Újrahasznosítható csomagolások: gondosan megtervezett és egyedileg kifejlesztett, hosszú élettartamú, stabil többutas csomagolások kerülnek forgalomba

A csomagolóanyagok felhasználási területeitől függetlenül – a fenntarthatósági követelmények jogosan elvártak, ami a TECHNOFLEX packaging cégcsoport számára magától értetődőek és észszerű technológiai megoldásokra ösztökélnek.

 

Technoflex