fbpx

Nemzetközi üzletember találkozó és szakmai konferencia

Írta: - 2024 július 08. -Hirdetés

Az elmúlt időszakban társszervezőnk, a Környezetvédelmi Gyártók és Szolgáltatók Szövetségével együttműködve, minél szélesebb körben igyekeztük bemutatni a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban a 2024. október 1-3. között megrendezésre kerülő új szakkiállítást, mely a környezetipari szakma hazai csúcstalálkozójaként a környezettechnológia legújabb innovációit mutatja majd be minden szakmai érdeklődő számára.

Ennek eredményeként mára már szinte a kiállítás teljes tematikáját bemutató kiállítói kör kötelezte el magát a rendezvény mellett, és hozza el októberben a látogatók számára termékeit, szolgáltatásait, hogy megismerjék a legfrissebb ágazati és iparági trendeket, a hazai és nemzetközi környezetipar innovációit, hatékony megoldásait. Régiós üzleti platformként pedig hozzájáruljanak új üzleti kapcsolatok építéséhez.

Kiállítóink listáját megtekintheti ITT.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk a kiállítás díszvendége HOLLANDIA, ahol kiemelt szerepe van a gazdaság környezettechnológiához, fenntarthatósághoz kapcsolódó ágazatainak. Az esemény bronz fokozatú támogatója pedig az az Envirotis Holding Zrt., amely a hazai hulladékgazdálkodás és hulladékkereskedelem területén nyújt teljes körű szolgáltatást.

A kiállítást gazdag szakmai konferenciaprogram kíséri, melynek első részletei már rendelkezésünkre is állnak. A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége a kiállítás mindhárom napján tart konferenciát. Az első nap (kedd) témája az ESG-hez kapcsolódó kihívások és lehetőségek lesz, október 2-án szerdán a kármentesítéshez és barnamezős beruházásokhoz kapcsolódó konferenciát szerveznek. A záró napon, szerdán kerül sor a hulladékgazdálkodás és a körforgásos gazdálkodás témákhoz kapcsolódó nemzetközi konferenciára, melynek közreműködője az ISWA – International Solid Waste Association (Nemzetközi Szilárd Hulladék Szövetség).

A programokról, regisztrációról bővebben ITT tájékozódhat.

A kiállítás keretében a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt. az Enterprise Europe Network magyar konzorciumvezető partnereként szervez nemzetközi üzletember találkozót, melynek helyszíni időpontja 2024. október 2.

A nemzetközi üzletember találkozóról, regisztrációról bővebben ITT tájékozódhat.

Fontos szakmai partnereink még a HOSZ (Hulladékgazdálkodók Országos Szövetsége),a Magyar Víziközmű Szövetség (MAVÍZ) és a KÖVET Egyesület. Nemzetközi törekvéseinket segíti együttműködésünk a Messe & Marketing Michael Pittscheidt-val, aki kiemelkedő nemzetközi tapasztalattal rendelkezik a környezetipari tematikájú kiállítások területén.

Amennyiben érdeklődik a környezettechnológia újdonságai iránt, látogasson el Ön is kiállításunkra!

A szakmai látogatói regisztráció augusztus folyamán lesz elérhető!

Kapcsolat és bővebb információ: ENVIRONTEC HONLAP