fbpx

Elhunyt Vértes Gábor, a Pauker Nyomda alapítója

Írta: Csomor Zsolt - 2021 december 03.

A Nyomda- és Papíripari Szövetség mély fájdalommal tudatja, hogy Vértes Gábor, a Szövetség elnökhelyettese, a Pauker Nyomda Alapítója örökre eltávozott.

 

Maradandót alkotott

A Pauker Holding Kft. tulajdonosa és ügyvezető igazgatója, Vértes Gábor 18 évesen tudta meg, hogy valamikor családjáé volt a Pauker, amelyet 1902-ben alapított dédnagybácsikája.

Vértes Gábornak nagypapája barátja mesélt a gyönyörű nyomdászszakmáról, amivel egy életre meg is fertőzte. Két barátjával 1989-ben alapította meg a Pauker Nyomdát, ami mára Magyarország egyik vezető íves ofszet nyomdájává nőtte ki magát.

 

ember fotó vértes gábor
Kép forrása: fedprint.hu

 

A vállalat számára mindig is kiemelkedő jelentőséggel bírt, hogy minőségi munkát végezzen partnerei számára. A Transcpack szaklapot is hosszú éveken át a Pauker nyomtatta. A cégvezető büszke volt arra, hogy a Pauker Nyomda neve egybe forrt a minőség, a megbízhatóság, valamint a korrekt, hosszú távú üzleti kapcsolatok fogalmával.

A minőségi munka mellett az emberi tényező is kiemelkedő alapérték a vállalatnál. Ugyan hosszú ideje nem tartozott Vértes Gáborhoz a gyakorlati munka, ahhoz mindig is ragaszkodott, hogy ő vegye fel az összes új munkavállalót. Hitte, ha partnerként kezelik a munkatársakat, őket is érdekeltté teszik a cég sikereiben, az nemcsak a Paukernek, de a dolgozóknak is sikerélményt ad.

 

Nyugodjon békében Vértes Gábor!

 

Összeállította: Csomor Zsolt