fbpx

Díjazták az új AME-OP targonca sokoldalúságát

Írta: Csomor Zsolt - 2021 december 22.

A Combilift Aisle Master-OP (AME-OP) a INDUSTRIAL Production – handling award 2021 nyertese, amelyet a vezető német kiadvány, az Industrial Production szervezett. A több mint 30 beküldött pályázatból a nyerteseket a szakértőkből álló zsűri döntése és olvasói szavazatok alapján választották ki. Az AME-OP második helyet ért el az idei díjazás anyagmozgatás és szerelés kategóriájában.

 

Innovatív, kezelőbarát

Az új AME-OP elektromos meghajtású, beállásos modell – amely ötvözi a keskenyfolyosós csuklós targonca és a kommissiózó targonca előnyeit – sokoldalú targonca raktározási feladatok terén.

 

targonca raktár állvány polcrendszer ember
Kép forrása: Combilift

 

A pályázatok elbírálási alapja az volt, hogy mennyire kombinálják az innovációt, az ügyfélhasznosságot és műszaki kiválóságot: ezek közül mindegyik érvényes az AME-OP targoncára. Daniel Schilling IP-szerkesztő szerint a zsűrit és az olvasókat különösen lenyűgözték a következő jellemzők: átléphető operátorfülke a kommissiózást meggyorsító, csupán 280 mm alacsony padlószinttel és a targonca üzemeltethetősége az igen keskeny, helytakarékosságot szolgáló, mindössze 1650 mm-es folyosókon.

„Büszkék vagyunk, hogy ez az innovatív termékünk egy német kiadványtól elismerésben részesült. Az Egyesült Királyság és az USA mellett Németország az egyik legfontosabb és legsikeresebb piacunk, és büszkeséggel tölt el látni, hogy a Combilift az egyetlen, nem német cég valamennyi kategória nyertesei között. Szeretném mindenkinek megköszönni, aki az AME-OP-re szavazott, és biztos vagyok abban, hogy ezzel nemcsak ennek a modellnek, hanem széleskörű anyagmozgatási megoldásaink értékesítése is megugrik e régióban” – nyilatkozta Martin McVicar, a Combilift vezérigazgatója és alapítótársa

 

Összeállította: Csomor Zsolt