A Raben Group felvásárolja a Rhenus logisztikai telephelyét Fellbachban

Írta: Szerkesztőség - 2016 július 26.

Mannheim, 2016. július 25. – A Raben Group felvásárolja a Rhenus Freight Logistics fellbachi szállítmányozási telephelyét Stuttgart mellett. A felvásárlásról szóló megállapodást július 21-én írták alá és jelenleg a trösztellenes hatóságok jóváhagyására vár. A Raben 2017. január 1-jén veszi át a fellbachi telephelyet, amely magába foglalja a Rhenus Freight Logistics weilimdorfi tevékenységeit is Stuttgart észak-nyugati részén. A felvásárlás a Raben németországi növekedési stratégiájának egy további lépését jelenti.

“A Baden-Württembergi felvásárlásával megerősítjük szolgáltatásainkat Dél-Németországban. Sikeresen kívánjuk fenntartani és bővíteni az ügyfeleinkkel már meglévő partnerségi viszonyokat a telephelyen dolgozó elkötelezett munkatársak minőségi szolgáltatásaira és szakértelmére támaszkodva.” – mondta Ewald Raben, a Raben Group vezérigazgatója.

A Rhenus Freight Logistics már meglévő ügyfelei – akik szintén részét képezik a fellbachi és a weilimdorfi tevékenységek átvételének, főleg a gépjármű iparágból, a kiskereskedelemből és az egészségügyből származnak.

A fellbachi telephely a belföldi gyűjtő disztribúcióra specializálódott, és már a felvásárlást megelőzően a Raben európai hálózatának partnere volt. A fellbachi telephely két logisztikai központtal rendelkezik, beleértve egy cross-dock területet, és több mint 200 munkatársat foglalkoztat.