fbpx

Szent Patrik napját ünneplik az írországi Combilift gyárban

Írta: Sándor Ildikó - 2021 március 18.

Szent Patrik napja, Írország egyik védőszentjéhez kapcsolódóan az írek nemzeti ünnepe, amelyet minden év március 17-én ünnepelnek a világszerte, persze csak azok, akik írnek vallják magukat. Szent Patrik Walesben született, de 16 éves korában kalózok elrabolták és Észak-Írországban tartották rabszolgaként, ahol juhokat őrzött. Egyszer mérgeskígyók támadták meg, és a legenda szerint a Jézustól kapott botjával az óceánba üldözte őket. Állítólag ezért nincsenek kígyók Írországban. Az ír ünneplés főként a kultúrájuk és a zöld szín köré épül, zöldre színezik a folyókat, a vizet és a sört a kocsmákban, sőt zöld víz folyik még a szökőkútból is.

 

combilift targonca írország Szent Patrik
A magyarországi forgalmazó (TWS Kft.) egyik húzó terméke a Combilift targonca

 

Olvasóink viszont pontosan tudják, hogy nemcsak ez a zöld Írországban, hisz személyesen is ellátogattunk a Combilift írországi gyárába, és az egyébként zöld targoncájáról világhírű cég bemutatójáról írtunk is.

 

combilift targonca írország Szent Patrik
Szent Patrik napja a targoncagyárban

 

Most pedig e nemzeti ünnepük tiszteletére a Combilift csapata készült egy kis meglepetéssel, ami egyrészt szórakoztató, másrészt ezzel a virtuális gyárlátogatással a munkájukat is bemutathatták.

 

Szent Patrik napja az írországi Combilift targoncagyárban

 

Az ír gépgyár egyébként olyan targoncát alkotott, amely sikeresen ötvözi az oldalvillás, a homlokvillás, valamint a tolóoszlopos targonca előnyeit. A monaghani székhelyű Combilift újításai, innovatív fejlesztési ötletei, rendkívül erős szállítási programja, kiváló ár-érték aránya valamint 50% feletti paci részesedése miatt messze piacvezetőnek számít a négyutas targoncák világpiacán. A hazai forgalmazó munkájáról itt írtunk legutóbb.