Gyártócsarnokok és logisztikai raktárak dicsérik kezük munkáját

Írta: Kristóf Imre - 2021 december 28.

Már több mint 200 csarnokot épített meg az elmúlt 15 évben a Pallér Csarnok Kft.  A tervezéstől a generálkivitelezésen át a kulcsrakész átadásig kompletten, minden feladatot elvégeznek. A cég képviselői az Automotive Hungary szakkiállításon mutatták be aktuális projektjeiket és ismertették működésüket, ahol Illés Tamás üzletfejlesztési és marketing vezetővel beszélgettük.

 

 

Miért tartották fontosnak, hogy önálló standdal jelenjenek meg az Automotive Hungary kiállításon?

Cégünk egy generálkivitelező cég, csarnokokat építünk többek között az autóipari résztvevők számára is. Partnereink nagyrésze itt jelen van és velük, illetve a kiállításra ellátogató leendő partnereinkkel tudunk találkozni a standunkon.

 

Illés Tamás, a Pallér Csarnok Kft. üzletfejlesztési és marketing vezetője (középen)
Illés Tamás, a Pallér Csarnok Kft. üzletfejlesztési és marketing vezetője (középen) (fotó: Lábadi Noémi)

 

A mögöttünk látható logó falon nagyon sok cég emblémája látható. Hány partnerük volt már ezidáig?

Cégünk közel 100 csarnokot tervezett már és több, mint 200-at épített meg az elmúlt 15 évben. Specializálódva a magasépítésen belül, kizárólag gyártóüzemeket és logisztikai raktárakat tervezünk és generálkivitelezünk széleskörű ágazati spektrumnak. Partnereink között több nemzetközi multinacionális cég és hazai nagyvállalat is szerepel.

 

Hogyan kell elképzelnünk a cégük tevékenységét, mit fed le a generálkivitelezés?

Magas mérnöklétszámmal és saját fizikai állománnyal rendelkezve kulcsátadásra készen építünk meg csarnokokat, sőt saját tervezőirodánkkal meg is tervezzük azokat, ha a beruházónak arra van igénye. Mondhatom összefoglalva, hogy a tervezéstől a generálkivitelezésen át a kulcsrakész átadásig kompletten elvégezzük a feladatokat.

 

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara elismerő oklevele
Elismerő oklevél a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamarától (fotó: Kristóf Imre)

 

Az asztalukon látható egy díszes oklevél, amelyet most kaptak. Mivel érdemelték ki ezt a rangos elismerést?

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara humánerőforrás-gazdálkodási gyakorlata alapján a MEGBÍZHATÓ MUNKAADÓ 2021-2022 címet adományozta cégünknek. Az építőiparban – kiemelten a jelen időszakban – a humán erőforrás, az emberi munkaerő nagyon fontos tényező. Mi a csarnokok kivitelezését saját szakmunkás kollégáinkkal végezzük, emellett magas mérnöklétszámmal is rendelkezünk. A közel 200 fős munkavállalói létszámunk számára is egy nagy elismerés az, hogy ezt a díjat ismételten megkaphattuk a kamarától.

 

Németországban is építenek csarnokokat?

Igen. Elsősorban Németország déli tartományában tevékenykedünk, illetve több Magyarországon jelen lévő német tulajdonú cégnek építünk és építettünk csarnokokat.

 

Mi a cégük filozófiája?

Ami a szlogenünk is: „Csarnokot építünk elégedetten, elégedett Ügyfeleknek”. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a megépített csarnokainknak több, mint a fele korábbi ügyfeleink ajánlása alapján jött, tehát az elégedett ügyfeleinknek köszönhetjük, hogy új partnerek keresnek meg bennünket.