fbpx

A UPS új mérföldkőhöz ért a COVID-19 vakcina kiszállításban

Írta: Csomor Zsolt - 2021 december 28.

A UPS túllépte az egymilliárd adag kiszállított COVID-19 vakcina mennyiséget közel tökéletes teljesítési pontossággal. Ez a mérföldkő mindössze egy évvel az első vakcina megjelenése után valósulhatott meg. A UPS az elért eredményt innovatív megközelítésének, nyomon követési technológiáinak, hűtőlánc-megoldásainak és az ügyfelek és közösségek számára világszerte egészségügyi szolgáltatásokat nyújtó globális hálózatának köszönheti.

 

férfi futár teherautó doboz rámpa

 

Közel 1,5 millió kg felhasználásával

„Ez a mérföldkő nem lett volna lehetséges globális hálózatunk minden tagjának fáradhatatlan munkája nélkül, akik partnereinkkel és ügyfeleinkkel közösen gyorsították fel a vakcinák elosztását, és segítettek a közösségek biztonságát tőlük telhetően megóvni” – mondta Kate Gutmann, a UPS Healthcare értékesítési igazgatója.

A globális UPS-hálózat és a vállalat munkatársai nemcsak az egészségügyi ügyfeleket és a globális szervezeteket támogatták, hanem köz- és magánszféra közötti együttműködésben is részt vettek, hogy biztosítsák az oltóanyagokat és a szükséges hűtőlánc-szakértelmet a nehezen megközelíthető helyeken élőknek is. A UPS Healthcare a cél érdekében mintegy 500 kereskedelmi útvonalat térképezett fel, hogy világszerte lehetővé tegye a zökkenőmentes oltóanyag-szállítást. A társaság közel másfélmillió kilogramm szárazjeget használt fel az oltóanyagok biztonságos szállításához – olvasható a UPS Healthcare közleményében.

 

ember férfi doboz futár csomag
Képek forrása: UPS Healthcare

 

Összeállította: Csomor Zsolt