Raktárhálózatát bővíti az e-logisztikai vállalat

Írta: Csomor Zsolt - 2021 december 27.

A Frisbo, a legnagyobb közép-kelet-európai lefedettséggel rendelkező e-logisztikai cég 2 millió dolláros befektetést kapott az Eleven Ventures által vezetett befektetési körtől, amelynek tagjai a GapMinder Ventures, a RocaX és a Neogen.

 

Tovább terjeszkedik a Frisbo

A Frisbo hálózata jelenleg több mint 20 logisztikai központot foglal magába Magyarországon, Németországban, Lengyelországban, Romániában, Szlovákiában, Csehországban, Bulgáriában, a Moldovai Köztársaságban és Chilében.

 

nő ember állvány polc műanyag tasak szatyor
Kép forrása: Frisbo

 

A társaság több mint 200 online kiskereskedőt szolgál ki és együttműködik a régió összes jelentős e-kereskedelmi platformjával és piacterével, mint például az eMag, az Amazon a Shopify, a WooCommerce, a Magento, az Allegro és a Channeladvisor. Azzal, hogy integrált raktárhálózatot biztosít az online kereskedők számára, a Frisbo megoldja az online áruházak skálázásának problémáját a régióban, és könnyen elérhetővé teszi a szomszédos és távoli piacokat.

Az új finanszírozási körben bevont pénzeszközök elsősorban abban segítenek majd, hogy a Frisbo folytassa a terjeszkedési terveit Európában és azon túl egy olyan időszakban, amikor a globális e-kereskedelem példátlanul nagy növekedést ér el. Jelenleg a Frisbo a legnagyobb európai Next Day Delivery e-kiszállítási hálózat, és ezt a pozíciót szeretné megszilárdítani – mondta el Bogdan Colceriu, a Frisbo alapítója.

A Frisbo ügyfelei között olyan cégek szerepelnek, mint a Xiaomi hivatalos magyarországi és romániai képviselője, a foodpanda, a Bitdefender, az Aosom, a Morphy Richards, a Meli Melo és az Intercars.

 

Összeállította: Csomor Zsolt