fbpx

Ez a verseny az „öko-tudatos” vállalatokat keresi

Írta: Csomor Zsolt - 2022 január 27.

A környezettudatos vállalati működés alapkövetelmény, ezért minden cégnek érdeke és kötelessége működését a szűkebb és tágabb társadalmi és természeti környezete figyelembevételével kialakítani. Ezért döntött úgy a Professional Publishing Hungary kiadó, hogy elindítja a GREENGAGE versenyt, ahol négy fő kategóriában várják azokat a vállalati projekteket, amelyek 2019-2021. között hozzájárultak a gazdaság zöldítéséhez.

 

Mutassa be fenntartható termékét, csomagolását

A GREENGAGE verseny célja, hogy megtalálja és bemutassa azokat az eredményes vállalatokat, akik ma Magyarországon fenntarthatóan, kiemelt fontossággal, „öko-tudatosan” és környezetkímélően gyártanak innovatív termékeket, adnak el szolgáltatásokat, vagy támogatják fejlesztéseikkel, folyamataikkal a piacot.

reklám kép versenyfelhívás
Kép forrása: PPH Média

 

Pályázni a 2019. január 1. és 2021. december 31. között, Magyarországon futott projektekkel lehet. A versenybe nevezhet minden Magyarországon tevékenykedő cég vagy szervezet, mely ellen környezetvédelmi szempontból jogerős ítélet szabálysértési eljárásban nem született az elmúlt 5 évben – olvasható a Professional Publishing Hungary versenykiírásában.

A nevezett pályázatok részletes bemutatásra kerülnek a PPH Média kommunikációs felületein, az esettanulmányok pedig egy online letölthető, korlátlanul felhasználható kiadványba kerülnek majd. Ezt a kiadványt a PPH Média teljes portfóliója számára elérhetővé fogjuk tenni, amelyen keresztül bármely érdeklődő megismerheti majd a projekteket és az abban résztvevő szakembereket.

Logóhasználat: az elnyert díj (évszámmal feltüntetve) korlátlan ideig felhasználható egyéb díjazás nélkül (a nevezési díjba foglalva).

Normál nevezési díj: 2022. február 18.

Végső nevezési határidő: 2022. február 25.

Bővebb információt és az árbevételtől függő nevezési díjak összegét a kiírásban találja meg.