fbpx

Jövő héten nyit a MACH-TECH, IPAR NAPJAI és AUTOMOTIVE HUNGARY

Írta: - 2022 május 03. -Hirdetés

Jövő héten nyit a MACH-TECH, IPAR NAPJAI és AUTOMOTIVE HUNGARY szakkiállítás-együttes
a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban

A rendezvény fővédnöke:
Dr. Palkovics László, innovációs és technológiai miniszter

Látogasson el Magyarország legnagyobb üzleti ipari találkozójára,
regisztráljon Ön is díjmentes belépésért!

www.iparnapjai.hu/transpack

A 3 szakkiállítás egy időben, egy helyen nyújt egyedülálló lehetőséget a napjainkban oly fontos iparágak közötti szinergia kihasználására és a piaci szereplők között létrejövő együttműködések kiaknázására.

Résztvevők

Közel 400 kiállító várja a szakembereket május 10-13. között a HUNEXPO-n. A résztvevők listája, valamint, hogy az adott cég fizikailag és/vagy online vesz-e részt a kiállításon, az alábbi linken található: https://iparnapjai.hu/katalogus/ 

Programok

A kiállítást számos, a szakmai partnerek és kiállítók által szervezett, magas színvonalú program kíséri.  A konferenciákon, továbbképzéseken, előadásokon szó lesz többek között az e-mobilitásról, az akkumulátorgyártásról, a hegesztéstechnika alapjairól, a digitalizációban rejlő lehetőségekről, a polimerek újra hasznosításáról, a papírmentes intralogisztikáról, a magyar hidrogén gazdaság fejlődéséről, a munkavédelem jövőjéről vagy a 3D nyomtatásról, de lesz robotbemutató is és megrendezésre kerül a X. Techtogether Automotive Hungary mérnökverseny.

Bővebben a kiállítás programjairól a honlapon vagy az új HUNGEXPO applikációban lehet olvasni, ahol egyből meg is lehet jelölni a kedvenc kiállítókat és naptárba lehet tenni az érdekesnek és tartalmasnak ígérkező programokat.

Nagydíj

A hagyományokhoz híven 2022-ben is meghirdetésre került az IPAR NAPJAI – MACH-TECH NAGYDÍJ pályázat, melyenkülönböző elismerésben részesülteka szakmai zsűri által legjobbnak ítélt, legkiemelkedőbbnek tartott innovációk az ipari kiállítás-együttesen. A 2022. május 10-re tervezett megnyitón az alábbi cégek vehetik majd át a nagydíj, különdíj vagy díszoklevél elismeréseket:

Abraziv Kft., Endrich Bauelemente Vertriebs GmbH, Enertech Hungária Kft., LOSONCZI Innovations Kft., Metal Trading & Consulting Tanácsadó és Kereskedelmi Kft., Pure Air Kft., SANXO-SYSTEMS Kft., TRIGO Precíziós Méréstechnika Kft., Weidmüller Kereskedelmi Kft.

Jöjjön el Ön is, tekintse meg személyesen a díjazott termékeket, szolgáltatásokat!

Kövesse a kiállítás facebook oldalát!

Elindult az Ipar napjai facebook oldala, melyen többek között bemutatásra kerülnek a kiállítók újdonságai, a kiállítás-együttes programjai és megjelennek a látogatók számára fontos általános információk. Kövesse Ön is az IPAR NAPJAI – MACH-TECH híreit: https://www.facebook.com/iparnapjai!

Díjmentes buszjárat:

2022-ben újdonság a kiállítók és a látogatók számára az IPAR NAPJAI – AUTOMOTIVE buszjárat, melyet díjmentesen, jegy nélkül használhatnak a kiállításra érkezők.

A különjárat az Örs vezér téren nem érinti a BKK megállót (10-es busz), hanem a Volánbusz megállóból indul és oda érkezik.

A körjárat megállóhelyei: Örs vezér tér (Volán megálló) – III-as kapu – I-es kapu – Pillangó utca – Örs vezér tér

Díjmentes megtekintés

Magyarország legnagyobb üzleti ipari találkozója díjmentesen várja a szakmai látogatókat, mind a helyszínen, mind az online térben. Ehhez mindössze egy rövid regisztrációra van szükség, mely az alábbi linken könnyen elvégezhető.

Találkozzunk 2022. május 10-13. között a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban!
Előzetes szakmai regisztráció a díjmentes belépésért: www.iparnapjai.hu/transpack

Bővebb információ: www.iparnapjai.hu