fbpx

A három raktárcsarnok értéke meghaladja a 130 millió eurót

Írta: Barna Ferenc - 2022 május 19.

Rugalmas koncepció és fenntartható, ügyfélközpontú megoldások jellemzik a több mint 130 millió euró értékű három raktárcsarnokot, melyek átadását ez évre tervezik – áll a logisztikai és ipari ingatlanfejlesztéssel foglalkozó HelloParks közleményében.

HelloParks logisztikai bázis
Fenntartható és költséghatékony üzemeltetés (Fotó: HelloParks)

Applikációval vezérelt fűtés, világítás, szellőztetés

A fóti telken egy 45 ezer és egy 26 ezer négyzetméteres raktárcsarnok épül, előbbit júniusban, utóbbit az év végén adják át. Maglódon szintén megkezdődtek az előkészületek az ugyancsak 45 ezer négyzetméteres épülethez, amelynek átadását az év végére tűzte ki a beruházó.

A HelloParks rugalmas koncepcióval és fenntartható, ügyfélközpontú megoldásokkal próbál hozzájárulni ügyfelei versenyképességéhez. Lehetővé teszi például, hogy a bérlők gazdálkodhassanak az energiával: egy applikáción keresztül folyamatosan felügyelhetik közüzemi fogyasztásukat, illetve bármikor módosíthatják fűtési, szellőztetési vagy világítási beállításaikat.

A közös területeken okoslámpák világítanak, a tetőkre napelemparkot telepítenek. Ezek a lehetőségek hozzájárulnak a fenntarthatóbb üzemeltetéshez, a költségcsökkentéshez.

Teljes körű megoldások a logisztika és ipari ingatlanfejlesztés területén

A HelloParks újgenerációs, innovatív ipari ingatlanfejlesztő és befektető cég, amely teljes körű megoldásokat kínál a telekfejlesztéstől kezdve az épület kivitelezésen át egészen a létesítmény-fenntartásig.

A HelloParks a Futureal-csoport tagja, amely a kelet-közép-európai régió egyik vezető ingatlanfejlesztő és befektető cégcsoportja. Hazánkban Maglódon, Fóton és Pátyon van jelen, összesen 222 hektáron több mint 900 ezer négyzetméter raktár- és ipari terület fejlesztésén dolgozik.

Forrás: MTI
Összeállította: Barna Ferenc