fbpx

Új targoncaszéria a Hyster kínálatában

Írta: Farkas Imre - 2022 június 14.

A Hyster piacra dobta új A-szériajelölésű emelőtargonca sorozatát, melyek közül a H2.0-3.5A belső égésű modellekkel már elérhetőek.

Az A-sorozatú ipari targoncák az A+ Logic skálázható és állítható funkciók teljesen integrált készlete, lehetővé teszi a felhasználók számára a targonca finomhangolását az adott alkalmazási igényeiknek megfelelően. Az A+ Logic központi elemével az A-szériás emelőtargoncák könnyen konfigurálhatók, hogy megfeleljenek minden ügyfél egyedi igényeinek. A méretezhető tervezési filozófia megkönnyíti az ügyfelek számára, hogy hozzáadják azokat a funkciókat, amelyek a termelékenységhez szükségesek a működésük során, és elkerülhető, hogy olyan felesleges opciókért fizessenek, amelyek értéknövelés nélkül növelik a költségeket.

A 2-3,5 tonnás teherbírású Hyster H2.0-3.5A belső égésű emelőtargoncák az elsők a sorozatban. Nemcsak jól konfigurálhatók, de az alapmodellek iparágvezető üzemanyag-takarékosságot, kiváló láthatóságot, egyszerűbb szervizelést és robusztus alkatrészeket kínálnak, amelyek segítenek megelőzni a nem tervezett leállásokat.

A H2.0-3.5A targoncák tágas kezelőfülkéjét kifejezetten úgy tervezték, hogy fokozza a felfelé, előre és hátra a munkaterület láthatóságát, és nagyobb mozgásszabadságot biztosítson a kezelőnek, hogy csökkentse a test terhelését. Ez a tervezésre való odafigyelés kényelmessé teszi a targonca kezelését, segítve a termelékenység növelését a teljes műszakban. Ezenkívül rendelkezésre állnak olyan szolgáltatások, mint a kezelőt segítő és az innovatív dinamikus stabilitási rendszer (DSS).

targonca
A 2-3,5 tonnás teherbírású Hyster H2.0-3.5A belső égésű emelőtargoncák az elsők a sorozatban – fotó: https://www.hyster.com/

Valamennyi A-sorozatú targonca „telematikailag készen áll” a Hyster Tracker™ vezeték nélküli eszközkezelési megoldással való használatra, amely biztosítja a vállalkozások számára a flották optimalizálásához, a költségek ellenőrzéséhez, az állásidő csökkentéséhez és a karbantartás további egyszerűsítéséhez szükséges adatokat.

Az újonnan kiadott modellek a Hyster Fortens és XT emelőtargoncákat helyettesítik azonos kapacitással. Az A-széria várhatóan idővel más Hyster IC emelőtargoncákkal is bővül majd, különböző kapacitásokban.