fbpx

Megújult a GYSEV CARGO Zrt. weboldala

Írta: Csomor Zsolt - 2022 december 15.

Hazánk egyik legrégibb múltra visszatekintő cége, a GYSEV immár új honlapon érhető el. A weboldal feladata, hogy a cégcsoport tradíciójához méltó módon mutassa be a GYSEV CARGO Zrt. szolgáltatásait, termékeit és referenciáit.

A tradíció és a modern dizájnelemek ötvözete

Az új honlap megjelenését nagy tradíciójú, nemzetközi szállítmányozó vállalathoz méltó indusztriális képi világ jellemzi, modern dizájnelemekkel ötvözve, amelyet a társaság 150 éves jubileumára megújult arculata határozza meg.

mobiltelefon terminál raktár épület
Képek forrása: GYSEV

A GYSEV CARGO Zrt. honlapja egyedi fejlesztés keretében, ügyfélközpontú szemlélettel készült. Az ügyfélközpontú webfejlesztés azt jelenti, hogy a honlap készítésekor az ügyfelet helyezik a középpontba. Ennek előnye, hogy az így készült honlapon egyszerűen eligazodhatnak a látogatók, akik könnyen megtalálhatják a keresett információt – mondta Polgár Péter, a fejlesztést végző fws online Kft. projektvezetője.

Az ügyfélközpontúság második dimenziója a honlap üzemeltetőjének szempontjait érvényesíti, ezért az adminfelület kialakításánál fontos volt, hogy a tartalmak, szolgáltatások és az ajánlatkérések könnyen, dinamikusan kezelhetők legyenek, amit a Laravel keretrendszerben készült egyedi fejlesztésű adminfelület garantál. Az egyedi fejlesztés további előnye a fenntarthatóság. Az így készült honlap biztonságos, könnyen bővíthető és hosszú élettartamú. Az fws online Kft. kutatása szerint az egyedi fejlesztésű honlapok átlagos életciklusa meghaladja a 6 évet, de előfordulnak a 10 évnél idősebb oldalak is – olvasható a GYSEV közleményében.

vonat mozdony vagon konténer
Képek forrása: GYSEV