fbpx

Mindenre „gondol” ez a bájos bébiétel-csomagolás

Írta: Kohout Zoltán - 2023 február 18.

Segít a mamának, ha a baba vonakodik enni, utána pedig akár játékszernek is öröm a fiatal csomagolástervező dizájnelképzelése.

Elizaveta Kolosova „Khorovod” nevű bébiétel-koncepciójának több küldetése is van. A fiatal grafikai tervező, márkaépítő, illusztrátor a fényes, tömlős csomagolást azoknak a fiatal szülőknek találta ki és alkotta meg, akik nemcsak új ízeket, hanem új, élénk benyomásokat is szeretnének hozni a gyermek életébe. A babapürét tartalmazó csomagsorozat 4 ízt tartalmaz: barack, körte, alma, sárgarépa és eper banánnal. Az egyedi csomagolás eredeti szerzői illusztrációkat tartalmaz. A nyuszi sárgarépát ad a gyerekeknek, a rózsaszín elefánt banánt eperrel, a fényes tűzmadár őszibarackot, a ló egy körtét, a sündisznó pedig almát hordoz. A csomagolás nem szabványos alakú. Érdekes megérinteni, akár egy játékhoz.

Manapság a csomagolástervezés világában már az is szempont, hogy a termék további funkciókat is betöltsön. Nos, ez a játékos koncepció segíthet a szülőknek, ha a gyereknek nincs kedve nekifogni az evéshez. A színek, az állatábrák felkeltik a gyermek figyelmét, és a szülőknek nem kell könyörögniük. Továbbá, ha a tömlők kiürültek, alapos fertőtlenítés után akár játéknak is megtarthatók.