fbpx

Ne maradjon le a rangos formatervezési versenyről!

Írta: Csomor Zsolt - 2023 február 27.

2023.02.28-ig még nevezhet az A’Design Award and Competition versenyre, amely azon tervezőknek, újítóknak és cégeknek szól, akik ezzel is szeretnék felkelteni a média, a kiadók és a vásárlók figyelmét.

Az A’ Design Award & Competition a világ egyik vezető nemzetközi formatervezési versenye. A megmérettetés a kreatív területek széles skáláján kerül megszervezésre, hogy ezzel is kiemeljék a legjobb tervezőket minden országból, minden tudományágban.

csomagolás
Kép forrása: A’ Design Award & Competition

A versenyre beérkezett pályaműveket tapasztalt akadémikusokból, kiemelkedő sajtóképviselőkből és elismert szakemberekből álló zsűri értékeli 55 országból 224 zsűritaggal. Az A’ Design Award & Competition hírnevet, presztízst, nyilvánosságot és nemzetközi elismerést ígér minden A’ Design Award nyertesnek az A’ Design Díj révén.

A pályázati felhívás ITT található. A pályaműveket minden évben február 28-ig fogadják. Amennyiben szeretne részt venni a rangos megmérettetésen,  regisztrációját IDE klikkelve teheti meg. Az A’Design Award and Competition eredményét április 15-én teszik közzé. Kizárólag olyan pályaműveket fogad a szervező, amelyeket az elmúlt 10 évben terveztek – olvasható az A’ Design Award & Competition felhívásában.