fbpx

Májusban nyitja kapuit a csomagolóipar meghatározó szakvására

Írta: Csomor Zsolt - 2023 március 03.

2023. május 4-10. között szerte a világból érkező mintegy 2700 vállalat mutatja be a teljes értékláncot lefedő csúcstechnológiai megoldásait és a csomagolóipari trendeket, felmutatva a növekedési lehetőségeket, és megválaszolva az iparág előtt álló kihívásokat.

Egyszerűen páratlan

2023. május 4-10. között az interpack ismét a legnagyobb nemzetközi piaci áttekintést kínálja a „simply unique – egyszerűen páratlan” jelmondathoz hűen a csomagolóipar és a kapcsolódó folyamatalapú iparágak számára.

 zászló ablak épület
Kép forrása: Messe Düsseldorf

Hogy a 18 kiállítási csarnokban ne vesszünk el a részletekben, testre szabott csarnokkiosztást alkalmaznak az alapvető célcsoportok, az élelmiszerek, italok, édes- és sütőipari termékek, gyógyszeripari, kozmetikai, non-food és ipari áruk szakembereinek megszólítására – olvasható a BD-Expo Kft közleményében.

A kiállító vállalatok a szakvásárt megelőzően tudnak egyénileg bemutatkozni a kiállítói és a termékadatbázisban innovatív megoldásaikkal és emellett megadhatják az interpack-on megjelenő kapcsolattartóikat is. Az új tudnivalókkal és termékekkel folyamatosan frissített kiállítói és termék-adatbázis már elérhető a www.interpack.de oldalon.