fbpx

Már várják a szervezőket a Logisztika Napjára

Írta: Csomor Zsolt - 2023 március 05.

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság koordinálásában 2023. április 20-án újra megrendezésre kerül a Logisztika Napja. Immár 11 éve segítjük, hogy megnyíljanak a magyarországi logisztikával foglalkozó helyszínek kapui, és az ingyenes programjaik híre eljusson a logisztika iránt érdeklődőkhöz.

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) nagy örömmel támogatja a Logisztika Napja események szervezését, és hírt ad arról a különféle csatornánkon. Biztatja az eseményszervezőket, hogy rendezzenek fizikai, esetleg online eseményeket, gyárlátogatásokat, workshopokat, minikonferenciákat, mutassák meg magukat az érdeklődő szakmai közönségnek 2023. április 20-án.

Az elmúlt időszak még inkább megmutatta, hogy milyen hatalmas hatást gyakorol a szektor működése az életünkre. Az MLBKT azt javasolja, hogy minél kreatívabb rendezvénnyel készüljenek, ezzel is bemutatva, hogy mennyire sok mindent jelent az ellátási láncok hatékony és gördülékeny működésének biztosítása  – hiszen tágabb értelemben véve erről szól ennek a a logisztika tevékenysége.

daru konténer

Programjavaslatok

  • üzemlátogatás (ahol az érdeklődők beleshetnek egy gyártó- vagy termelő cég mindennapjaiba),
  • nyílt nap (ahol logisztikai szolgáltatók mutathatják be innovatív, a nagyközönség számára is érdekes megoldásaikat),
  • minikonferencia, találkozó (szakmai szervezetek vagy oktatási intézmények adhatnak fórumot különféle szakmai eszmecserének),
  • bármilyen nem hagyományos rendezvény, amely felkeltheti az érdeklődést a szakma iránt (például: kocsmakvíz, raklapfestőverseny). Az ötletelésben az MLBKT is szívesen segít.

Kik szervezhetnek programot?

Bárki, akinek van mondanivalója a logisztikával kapcsolatban, és szívesen szervez ingyenes programot laikusoknak vagy a szakmai közönségnek. Lehet oktatási intézmény, szakmai szervezet, vállalat, de akár magánszemély is. Az események szervezése és hirdetése 2023-tól csak az MLBKT tagok, illetve közhasznú és oktatási intézmények számára ingyenes, nem MLBKT tagok számára térítésköteles.

Amennyiben szívesen szervezne programot a Logisztika Napjára, regisztrációját IDE klikkelve teheti meg.

Az MLBKT végzi a programkínálat koordinálását és promócióját, de az események megszervezésében nem vesz részt.

A meghirdetett programok csak ingyenesek lehetnek!

Esemény bejelentési határidő: 2023. március 31.

Az eseménybejelentés az MLBKT tagjai, partnerszervezetei, valamint közhasznú vagy oktatási intézmények számára ingyenes. Nem MLBKT tagok eseményeinek meghirdetését, promócióját 80.000,- Ft + Áfa díjazás ellenében hirdeti meg az MLBKT.

További információért kattintson IDE.

CÍMKÉK