fbpx

A Signdepot Europe Kft. AAA cégminősítő tanúsítványt kapott

Írta: Szerkesztőség - 2023 november 21.

Egy vállalat cégminősítése fontos mutatója pénzügyi stabilitásának és a megbízható piaci partnerségnek. Befolyásolja a vállalat finanszírozási képességét, a hitelfelvétel költségeit, hitelességét és az érintettek kockázatértékelését. A cégminősítés során elért kiváló osztályzat elengedhetetlen egy vállalat hosszú távú sikeréhez és növekedéséhez. A Signdepot Europe Kft. megkapta a Dun & Bradstreet AAA (tripla A) tanusítványát.

kézfogás üzlet

A Signdepot Kft. már közel két évtizede segíti azon vállalkozások munkáját, akik digitális nyomtatással, reklámgrafikával vagy lézervágással foglalkoznak. A cég teljesítményét nem csak a piac méri meg, hanem a közelmúltban egy nemzetközi üzleti információszolgáltató és minősítő Dun & Bradstreet is megtette ez. A minősítő cég minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozza egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi protokoll alapján. A Signdepot Europe Kft. a  Dun & Bradstreet AAA (tripla A) Tanúsítványát kapta meg.

A Tanúsítvány alapját a Dun & Bradstreet által kifejlesztett, nemzetközi szinten minden országban elismert minősítő protokoll jelenti. A  Dun & Bradstreet Tanúsítvány, mely AAA, AA és A jelzéssel kerül kiállításra, jelzi a cégek stabilitását. Az ilyen jelzéssel rendelkező vállalkozások pénzügyileg stabil cégeknek számítanak. A tanúsító cég által adható AAA cégminősítés 1989 óta van jelen a piacon és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti megbízhatóságukat tanúsítvány formájában is megmutassák. A tanúsítvány az arra jogosult cégek esetén azt támasztja alá, hogy a vállalat szilárd lábakon álló megbízható üzleti partner.

Czékus Mihály