fbpx

Csomagolásgrafikai pályázatot hirdet a SPAR

Írta: Szerkesztőség - 2023 november 29.

A SPAR és a James Hall & Co. Ltd. csomagolásgrafikai pályázattal ünnepli a jótékonysági együttműködést Marie Curie-vel, az Egyesült Királyság legnagyobb hospice szervezetével.

A pályázat keretében, a résztvevőknek lehetőségük lesz megtervezni a SPAR márkájú Egg Mayonnaise szendvics csomagját, amelyet Észak-Anglia SPAR üzleteiben árulnak. A grafikai tervnek tartalmaznia kell a Marie Curie szervezet arculatához tartozó sárga színt. A design többi részével kapcsolatban a tervezők szabadkezet kapnak.

A nyertes terv hat hónapig a SPAR tojásos majonézes szendvicseinek csomagolásán lesz látható. Ebben az időszakban minden SPAR tojásos majonézes szendvics, amelyet a James Hall & Co. Ltd. tulajdonában lévő vagy általa kezelt SPAR üzletben értékesítenek, 5 penny támogatást jelent a Marie Curie szervezet számára. Az elmúlt 12 hónapban több mint 300 000 tojásos majonézes szendvicset adtak el a SPAR üzletekben Észak-Anglia szerte.

A szendvicscsomag tervpályázat 2024. január 2-ig tart, a nyertes terv pedig jövő év tavaszától jelenik meg a szendvicscsomagokon. A győztes értékes díjazásban részesül.

A versenyre a nevezési formanyomtatványt IDE klikkelve töltheti le, majd ugyanott fel is töltheti a nevezését, vagy akár el is küldheti  a [email protected] címre.

Mivel ősszel, télen visszatérnek a hosszú a sötét éjszakák, a pályázat kiírói nagyon remélik, hogy ez időt hagy az érdeklődőknek, hogy kreativitásukat erre a versenyre összpontosítsák és fantasztikus pályaműveket állítsanak össze.