fbpx

A tiszta üzemi levegő lételem

Írta: Szerkesztőség - 2023 november 29.

Függetlenül attól, hogy hol dolgozik vagy milyen típusú vállalkozást vezet, a tisztaság mindig az első számú prioritás lesz a hely biztonsága szempontjából. A munkahely tisztán tartásának jelentőségét hosszasan lehetne sorolni, de a legfontosabb a munkavállalók és az ügyfelek biztonsága.

A munkahely tisztaságának növelése óriási változást hozhat a munkahelyi morálban és a termelékenységben. Nem titok, hogy a kellemetlen környezetben végzett munka tönkreteheti a termelékenységet, ezért ha tiszta és biztonságos munkahely vesz körül bennünket, akkor a termelékenység jelentősen megnő. Egy tanulmány arra a következtetésre jutott, hogy a dolgozók 94 százaléka számolt be arról, hogy egy tiszta munkahelyen produktívabbnak érzi magát, míg 77 százaléka azt mondta, hogy jobb minőségű munkát végez egy tisztább környezetben. 

A korábban leírtakkal összhangban nem nehéz belátni, hogy, a tisztaság egyenlő a biztonsággal, ezek kéz a kézben járnak. 

Függetlenül attól, hogy egy logisztikai központ karbantartó vagy hegesztőműhelyéről van szó, vagy egy más jellegű tevékenységet végző üzemről, az üzemi levegő tisztasága legalább olyan fontos, mint különböző üzemi területek tisztasága. A levegő tisztaságának védelméhez kínálnak hatékony megoldásokat a KL-SYSTEM Kft. eszközei. A cég az élvonalbeli gyártók, a KEMPER és LOSMA termékskála felhasználásával dolgozza ki a legoptimálisabb megoldásokat a megrendelői számára.

Czékus Mihály