fbpx

Prémiumminőségű fólia, magyar profizmus

Írta: Szerkesztőség - 2023 november 30.

Közel negyvenöt évvel ezelőtt kezdte meg a működését az olasz fóliagyártó vállalat, az APA. Termékei ebben a szektorban a legmagasabb minőséget képviselik. Az olasz cég képviseletét, hivatalos (kizárólagos) magyarországi forgalmazóként a 2022-ben alapított, AH Fólia Kft. látja el. A hazai vállalkozás, az olasz cégnek köszönhetően nagy fokú gyári támogatással rendelkezik és számos kommunikációs csatornája van az összes disztribúcióval és viszonteladóval világszerte. Ebből pedig minden fél folyamatosan tud profitálni.

A magyar vállalkozás portfóliójában megtalálható: az autó- és motorfóliák, nyomtatható fóliák és laminálók széles tárháza, plotterfóliák, belsőépítészeti-, ablak- és bútorfóliák, valamint pólófóliák. A vállalkozás filozófiájának alappillére az ügyfélközpontú hozzáállás, ami többek között a rugalmasságban, illetve a korrekt garanciális hozzáállásban merül ki.

Az APA kínálatában szereplő fóliák nem Ázsiából származnak, hanem 100 százalékban olasz gyártású anyagok, amelyek között megtalálhatók az öntött és hengerelt fóliák. A cég kínálati portfoliója igen gazdag, szinte mindenre kínálnak (fólia) megoldást. A vállalat filozófiájához többek között hozzátartozik a magas minőség előállítása, valamint olyan gyártási eljárások alkalmazása, amelyek a környezeti erőforrások védelmét irányozzák elő.

Czékus Mihály