fbpx

Megbízható üzemelés targonca flottamenedzsmenttel

Írta: Szerkesztőség - 2023 november 30.

A targoncák minden ipari, kereskedelmi, szállítmányozási vállalkozások alapvető eszközévé váltak. 

Mint minden nagy vagy kicsi járműnek, a targoncának is számos előnye van, de vannak bizonyos korlátai is. Amennyiben a jármű nincs megfelelően karbantartva, elromolhat, késedelmet okozva a szállításban, sőt balesetet is okozhat. Odafigyeléssel és rendszeresen karbantartással ezek a problémák megelőzhetők.

A legtöbb ipari és kereskedelmi telephelyen napi használatban lévő targoncák normál „elhasználódásnak” vannak kitéve. Karbantartást, hibaelhárítást és javítást igényelnek. A targonca üzemeltetőnek tisztában kell lennie a targonca működésével és rendelkeznie kell arra vonatkozó alapismerettel, hogy ellenőrizni tudja a fellépő műszaki problémákat és meghatározhassa, mit kell tennie a javítás érdekében. A kezelők által okozott károk, a nem megfelelő karbantartások miatt az anyagmozgatási költségek megnövekedhetnek.

A targoncaflottát üzemeltető cégek többsége Targonca Menedzsment és Információs Rendszer bevezetésével oldja meg problémáit.

Hogyan lehet biztonságosabbá, hatékonyabbá és gazdaságosabbá tenni a targoncaflotta működését? A választ a TruckLOG targonca flottamenedzsment rendszer adja meg.

Forrás: iTruck Solutions