fbpx

Rangos nyomdaipari elismerés itthon és külföldön

Írta: Szerkesztőség - 2023 december 03.

A Whitmar Publications szakkiadója portfóliójának a legrégebben működő magazinja a FlexoTech, amely elsősorban a flexonyomtatási iparban dolgozóknak szól. A szaklap olyan díjat alapított, amely az évek során nagy presztízsértékre tett szert. A FlexoTech Awards a flexo terén elért nagy előrelépéseket értékeli, elismerve az iparág legjobb erőfeszítéseit szerte a világon.  A díjra 16 nyomdai, egy innovációs és egy fenntarthatósági kategóriában lehetett nevezni.

díjátadó pezsgő televízió díj
FlexoTech Awards, London

Örömteli esemény volt a CODEX Zrt. számára a londoni díjátadó, amit 2023. október 11-én tartottak. Ugyanis a zsűri három kategóriában (Best labels, Best Innovation, Best newcomer) is a magyar céget találta a legjobbnak.

2023. november 9-én a GPwA (Green Printworld Award) Zöld Díjak átadására került sor. A magas szakmai ranggal bíró díj mögött ott áll mind a három nagy hazai szakmai szervezet – a Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület, a Nyomda- és Papíripari Szövetség, a Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség (CSAOSZ). A „Zöld” díj négy kategóriában került kiadásra (nyomda, csomagolóanyag gyártó, papírgyártó és papírkereskedő).

A CODEX Zrt. Az Év Zöld Csomagolóanyag-gyártója címet nyerte el.  

Czékus Mihály