fbpx

Máté Szilvia rangos állami elismerésben részesült

Írta: Szerkesztőség - 2023 december 28.

Rangos állami elismerésben részesült Máté Szilvia, a BD-EXPO Kft. ügyvezetője. Novák Katalin köztársaság elnök a Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetéssel ismerte el a szakember több évtizedes kiváló szakmai munkáját, amelyet hazánk külgazdasági kapcsolatainak fejlesztéséért és hazánk pozitív külföldi megítélésének erősítéséért tett. A kitüntetést ünnepélyes keretek között, Magyarország düsseldorfi főkonzulátusa, Szilágyi Gerő adta át a Messe Düsseldorf GmbH szervezésében tartott fogadáson, Düsseldorfban.

Máté Szilvia

Máté Szilvia már három évtizede a Düsseldorfi Vásárigazgatóság magyarországi képviselője. A cég által képviselt vásártársaságok köre eredményes munkájának köszönhetően is folyamatosan bővült a Messe Frankfurttal, a Veletrhy Brno-val, ill. az Informa Markets-szel, de a szakmai tevékenység meghatározó része továbbra is a németországi helyszínekhez kapcsolódik.

Máté Szilvia szakmai munkájának köszönhetően számos hazai cég kapott németországi bemutatkozási lehetőséget és találtak külföldi partnerekre. Munkája ahhoz is hozzájárult, hogy sikerült felkelteni a német cégek érdeklődését a magyar piac iránt.

Czékus Mihály