fbpx

PerfectFold – a hullámkarton gyors, pontos hajtogatása

Írta: Transpack-2024/II. lapszám cikke - 2024 április 18. -Hirdetés

A kiváló minőségű hullámkarton dobozok esetében elengedhetetlenek a pontos belső és külső méretek. A hullámkarton hajtogatása azonban a karton típusától függően olyan problémákkal jár, mint például a hajtogatás törése, a hézagok és a halszálkásodás. A Robatech, a ragasztófelhordó rendszerek svájci gyártója olyan rendszert fejlesztett ki, amely új módon kezeli ezeket a problémákat. A mottója: hajtogatás folyadékkal.

A szabadalmaztatott PerfectFold rendszer egy speciális folyadékot visz fel a hajtásvonalakra anélkül, hogy érintkezne velük, és nyomot hagyna a hullámkartonon. Csökkenti a hullámkarton merevségét, így ezek pontosan és kis erőfeszítéssel hajtogathatók. A visszahajtási erők csökkennek, ezáltal a hajtogatás gyorsabbá és mindenekelőtt pontosabbá válik.

A puha hajtásvonalak ugyanis biztosítják, hogy a kartonok mindig pontosan ugyanoda hajtódjanak – függetlenül attól, hogy a bordák hogyan helyezkednek el. A hajtogatás töréséből, a résekből és a halszálkásodásból eredő selejtek megszűnnek. A PerfectFold segítségével a hajtogatott hullámkartonok megbízhatóan pontos belső méreteket biztosítanak, így az elemek gond nélkül beilleszthetők a dobozokba.

PerfectFold: hajtogatás folyadékkal

A PerfectFold segítségével hajtogatott hullámkartonok kiküszöbölik a hajtás törésének, a réseknek és a halszálkásodásnak a problémáját (www.robatech.com/perfect-fold)

A PerfectFold könnyen kezelhető és gyorsan telepíthető a hajtogatott kartont ragasztó gépek mellé. A SpeedUp hajlító folyadékot kifejezetten a PerfectFoldhoz fejlesztették ki, mely már kapható a Robatech európai és törökországi képviseleteinél. További képviseletek is hamarosan csatlakoznak.

A ROBATECH-RŐL

A Robatech fenntartható és innovatív technológiájának köszönhetően optimalizálható a forró- és hidegragasztók ipari felhordásának folyamata. A vállalat 50 éve tervez és gyárt minőségi vezérléseket, felhordófejeket, olvasztó- és adagolórendszereket, amelyek egyszerűséget, biztonságot és nagyobb fenntarthatóságot biztosítanak a ragasztási megoldásoknál. A svájci cég több mint 80 országban van jelen, és világszerte közel 700 munkatárssal dolgozik.

A Robatech Magyarország készséggel áll a meglévő és a leendő ügyfelei rendelkezésére:
[email protected]
www.robatech.hu