fbpx

Csomagméret-meghatározás, tömegmérés és azonosítás egyszerre? – Teljes kontroll a csomagok felett

Írta: Transpack - Hirdetés - 2020 szeptember 22.

A METTLER TOLEDO új csomagméret-meghatározó megoldása, a TLX Basic olyan dimenzionáló, tömegmérési és azonosítási rendszer, amelyet a csomagkezelő vállalatok hatékonyságának javítására fejlesztettek ki. Bármilyen alakú és méretű csomag paramétereinek meghatározására képes, illetve teljes körű adatprofilt biztosít azok szortírozásához, nyomon követéséhez, és a terhelés-tervezéshez.

Ez az új technológiai megoldás leginkább azon vállalatok számára lehet érdekes, amelyek a kézi vagy félig automatizált csomagkezelésről a teljesen automatizált működésre fejlesztenék folyamataikat.

 

 

A TLX Basic hatékonyabb üzemeltetést biztosít a METTLER TOLEDO nagy teljesítményű dimenzionáló és tömegmérési technológiájának köszönhetően. A rendszer pontos és megismételhető csomagméret, -tömeg és vonalkód adatokat rögzít, melyek az osztályozó rendszerhez eljutva gyors és megfelelő válogatást biztosítanak. A módszer felhasználható a számlák frissítésére a maximális jövedelmezőség érdekében, az adatok folyamatos közvetítése pedig lehetővé teszi a folyamatok valós idejű elemzését is.

A változatos alkalmazásigények kielégítésére a TLX Basic számos konfigurációval rendelhető a különböző munkafolyamatokba történő integráláshoz különböző automatizálási szintekkel.

A rendszer minden eleme megfelel a kereskedelmi követelményeknek. Ezek a robusztus komponensek széleskörűen integrálhatók mind teljesen automatizált szortírozó rendszerekhez, mind a félig automatizáltakhoz, ahol kézi beavatkozás is előfordul.

 

 

Elérhető a TLX Advanced rendszer is, mely összetettebb, gyorsabb, illetve precízebb méréseket igénylő folyamatok során alkalmazható.

A METTLER TOLEDO elkötelezett az ügyfelek elégedettsége iránt. Szállítmányozási és logisztikai szakértőink rendelkezésre állnak az automatizált csomagkezelő rendszerek folyamatainak beüzemeléséhez.

Ha többet szeretne megtudni a METTLER TOLEDO TLX Basic és TLX Advanced rendszerekről, és arról, hogy miként segítik a csomagméret-meghatározáshoz és a szállításhoz szükséges hatékony logisztikát, látogasson el weboldalunkra, vagy töltse le az ingyenes Méretmeghatározási, tömegmérési és beolvasási vásárlási útmutatót!