fbpx

A jövőben ilyen csomagolásban keresse a népszerű sportitalt

Írta: Csomor Zsolt - 2024 augusztus 14.

Az R-Water Kft. Absolute Live termékcsaládjának csomagolása a visszaváltós rendszer bevezetésével új dizájnt kapott annak érdekében, hogy sportolás közben jobban kézre álljon. A hazai funkcionális ital piacon különlegesnek számító, Magyar Brands-díjas termékekbe több hatóanyag is került.

Korábban már bizonyított a dizájn

A 100 százalékban magyar tulajdonú akasztói R-Water Kft. üzemében gyártott sportitalok külsője teljesen megújult. A palackok formája, mérete is megváltozott, amit az informatív sleeve címke teljesen befed. A nagyobb kiszerelésekben a hatóanyagtartalom is jelentősen nőtt.

Az újracsomagolt sportitalok már rendelhetők, illetve az első szállítmányok úton vannak a kiskereskedelmi árusítóhelyek polcai felé.

Képek forrása: R-Water

„Az új csomagolás dizájnja fiatalosabb, dinamikusabb, frissességet áraszt, az újraformált palackok jobban kézbe foghatók. Az L-karnitinos italainkba plusz koffeint tettünk, a MEGA-AMINO italokban 8000-ről 10 000-re nőtt a hatóanyag-tartalom. Az izotóniás és kollagénitalok esetében már korábban bevezettük az új csomagolást. Ebből már láthattuk, hogy sokkal nagyobb az újracsomagolt termékeink sikere, így a szortiment többi termékét is erre a dizájnra építettük rá” – mondta Nagy Ervin, az R-Water tulajdonosa.

Képek forrása: R-Water