fbpx

Az Epson új, nagy formátumú nyomtatói Magyarországon

Írta: Szerkesztőség - 2014 december 10.
Az Epson bemutatta a nagy sebességű, négy színes, nagy formátumú SureColor SC-T nyomtatócsaládjának új modelljeit, amelyeket a műszaki tervező, nyomtatási szolgáltató, fénymásoló, építészeti, mérnöki, kiskereskedelmi vállalkozások, valamint oktatási intézmények grafikai, CAD és GIS alkalmazásaihoz fejlesztett ki. 

 

Az új, tekercsadagolású SureColor SC-T nyomtatók választékába kilenc modell tartozik, amelyek közül a felhasználók a szélesség, a teljesítmény és a nagy formátumú szkenner funkció alapján választhatják ki a számukra legmegfelelőbbet.
A 2012-ben bemutatott SureColor SC-T sikerére építve az új, nagy sebességű, 44″méretű SureColor SC-T7200, a 36″méretű SC-T5200 és a 24″méretű SC-T3200 nyomtatók számos új fejlesztéssel rendelkeznek, amelyek nagy terhelésű nyomtatási termelési környezetben is maximális teljesítményt biztosítanak.
Nagy formátumú szkenneri funkció és kéttekercses változatok
A maximális teljesítményt és a piaci igényeknek megfelelő, nyomathordozók közötti gyors váltást az új SureColor SC-T7200D és SC-T5200D modellek két papírtekerccsel, automatikus papírbetöltési- és tekercsek közötti váltási funkciókkal biztosítják.
Az Epson tovább növelte nyomtatóinak sokoldalúságát, hiszen az új, multifunkciós, 44″és 36″méretű SureColor SC-T7200MFP és SC-T5200MFP modellekbe egy 36″széles, színes szkennert integrált. Ezek az Epson első, szkennerrel felszerelt nagy formátumú nyomtatói, amelyek lehetővé teszik nagy formátumú nyomtatott anyagok digitalizálását, majd azt követően fájlba vagy e-mailbe olvasást, valamint megosztásukat más SC-T sorozatú nyomtatókkal. Egy A1 méretű dokumentum beolvasása és nyomtatása körülbelül 39 másodpercet vesz igénybe. A multifunkciós nyomtatók egy- vagy kéttekercses konfigurációval is elérhetőek.
A hatékonyabb teljesítmény érdekében az új SureColor SC-T termékcsalád ultra gyors képfeldolgozással, biztonságos hálózattal és opcionális, 320 GB-os merevlemezzel felszerelve ideális a nagy volumenű, háttérben történő nyomtatáshoz. Minden új SureColor SC-T nyomtatóhoz opcionálisan kérhető a PostScript támogatás, két 1,6 GHz-es processzorral, így a felhasználó gyorsabban és közvetlenül nyomtathat több fájlformátumot – beleértve a nagyméretű fájlokat is – a piacvezető tervező és a CAD-programok segítségével.
Az Epson 4-színes UltraChrome XD pigment tinta és a tartós PrecisionCore™
TFP nyomtatófejek kombinációja kiváló minőségű nyomatokat biztosít, valamint pontos és hosszú élettartamú teljesítményt nyújt. A nagy kapacitású tintapatronok (110, 350 vagy 700 ml) gazdaságos üzemeltetést biztosítanak. A tintarendszer a részletes műszaki rajzok számára elengedhetetlen mélyfeketét és éles, pontos vonalakat, valamint a kiváló minőségű nyomatokhoz és poszterekhez szükséges élénk színeket garantál. A vízálló és elkenődésmentes tintának köszönhetően a nyomatók beltéren és rövid időre a szabadban is alkalmazhatóak.
Főbb jellemzők SC-T7200 SC-T5200 SC-T3200
Gyors, megbízható és gazdaságos nyomtató, 4 színnel ? ? ?
Nyomtatás bevonatos és bevonat nélküli nyomathordozókra 44″(1118 mm, A0+ méret) szélességig és kartonra is, 1,5 mm-es vastagságig ? 36″
(914 mm, A0 méret)
24″
(610 mm, A1 méret)
A kéttekercses funkció maximalizálja a teljesítményt, mivel gyors hozzáférést biztosít nyomathordozók széles választékához, valamint lehetővé teszi az automatikus papírbetöltést és az automatikus váltást a tekercsek között ? ?  
A beépített 36″méretű szkenner lehetővé teszi a szkennelést mappába, e-mailbe és így a dokumentumok más SC-T nyomtatókkal való megosztását is ? ?  
Egy A1-es nyomat másolása 39 másodpercet vesz igénybe egyszerű irodai papír esetében ? ?  
Ideális építészeti vázlatok és tervek, térképek, bemutatók, reklámgrafikák és kiskereskedelmi reklámplakátok előállítására ? ? ?
Az Epson UltraChrome XD tintával kiváló minőségű, vízálló, elkenődésmentes és tartós nyomatok és poszterek állíthatók elő mélyfeketével, éles vonalakkal és élénk színekkel. ? ? ?
Optimális üzemeltetési költségek a választható kapacitású patronokkal: 700 ml, 350 ml és 110 ml ? ? ?
A 1 GB-os RAM processzor a gyors adatfeldolgozást és teljesítményt, az opcionális 320 GB-os merevlemez pedig a feladatok gyorsítótárazását és betöltését biztosítja ? ? ?
Az opcionális PostScript támogatás a két 1,6 GHz-es processzorral lehetővé teszi a többféle fájlformátum – beleértve a nagyméretű, adatokkal teli fájlokat – gyors nyomtatását közvetlenül a piacvezető szoftverek és a CAD programok segítségével. ? ? ?
A tartós PrecisionCore™ TFP nyomtatófej precíz, megismételhető és hosszú élettartamú teljesítményt biztosít ? ? ?
Továbbfejlesztett HP-GL2/RTL támogatás ? ? ?
Az irodai környezetbe tervezve, elegáns kialakítással, kis helyigénnyel, alacsony zajszinttel és frontoldali kezelőfelülettel ? ? ?
A vízbázisú tinta és az ENERGY STAR tanúsítvány energiatakarékos működést garantál és kíméli a környezetet ? ? ?