fbpx

Új ügyvezetőt nevezett ki a Grainger a Fabory élére

Írta: Szerkesztőség - 2013 augusztus 05.

A változás tovább gyorsíthatja a Fabory növekedését

 

CHICAGO (2013 július 26.) – A Grainger (NYSE: GWW), ma bejelentette, hogy John Kault nevezték ki az elnök vezérigazgatói posztra a Grainger európai leányvállalatánál a Fabory Csoportnál, ahol 2012-ben az eladások értéke meghaladta a 240 millió eurót. Kaul korábban Nyugat Kanadában a Grainger kanadai leányvállalatánál, az Acklands-Grainger-nél töltötte be az elnök vezérigazgatói posztot. Jelenlegi beosztásában Oswald van den Belt helyére lép majd, aki nemrégiben távozott a Fabory éléről más lehetőségeket keresve.

„John figyelemre méltó eredményekkel és tehetséggel érkezik, ami hasznára lesz a Fabory csapatának és vevőinknek is.” – mondta Mike Pulick, a Grainger International első alelnöke. „Oswald vezetése alatt jól ment az üzlet, még a nagy kihívást jelentő gazdasági körülmények között is, John-tól pedig azt várjuk, hogy erre a sikerre építve segít a Fabory-nak céljai elérésében, kötőelem és karbantartási megoldások széles választékával látva el ügyfeleit és ezzel hozzásegíti őket, hogy hatékonyak, biztonságosak és termelékenyek legyenek.”

Kaul 2004-ben csatlakozott a Grainger kanadai üzletéhez, mint Alberta állam területi igazgatója, majd 2009-ben az országos könyvviteli osztály alelnökének nevezték ki, ezt követően pedig 2012-ben Nyugat Kanada alelnök vezérigazgatójának. Mielőtt cégünkhöz csatlakozott volna, Kaul számos globális nagyvállalatnál töltött be vezető posztokat, mint például a  BMW, a Barclays Bank és a Hilti North America. Új posztján Kaul fogja felügyelni a Fabory teljesítményét és növekedését világszerte.

„A Fabory tekintélyes, 66 éves múlttal rendelkezik és én izgatottan és megilletődve csatlakozom a csapathoz.” – mondta Kaul. „Alig várom, hogy a már megszerzett lendületet felhasználva tovább építkezhessek és megoszthassam a leghasznosabb tapasztalatokat és a szakértelmet a cégnél mindenütt, segítve ezzel a Fabory vásárlóit, hogy még több hasznát lássák a termékeknek és megoldásoknak, amikre szükségük van, hogy pénzt és időt takarítsanak meg.”

Kaul Master fokozatú mérnöki diplomát szerzett az Alberta-i Egyetemen és Bachelor fokozatú mérnöki diplomát a University College London egyetemen.

 

Kaul Hollandiában folytatja munkáját és Mike Pulick-nak teszi jelentéseit

 

A Fabory – amely teljes mértékben a Grainger leányvállalata – piacvezető a kötőelemek és az ezekhez kapcsolódó karbantartási, javítási és működtetési megoldások terjesztésében, több mint 120 helyszínen, 14 országban és több mint 1600 csapattaggal.  További információkért a Fabory-ról látogasson el a következő oldalra: www.fabory.hu .

A W.W. Grainger, Inc. – amely 2012-ben 9 milliárd dollár értékű eladást produkált – a karbantartási, javítási termékek piacvezető terjesztője Észak-Amerikában, világszerte terjeszkedik.

További információkért a Grainger-ről látogasson el a következő oldalra: www.grainger.com.