fbpx

TRILOGIQ SA.

Írta: Szerkesztőség - 2013 november 26.

A Trilogiq Hungária a hazai LEAN terület vezető szereplőjeként, fejlődésének következő állomásához érkezett. Cégünk 2006 óta áll rendelkezésére a hazai megrendelőknek. Folyamatos fejlődésünk és a partnereinkkel ápolt sikeres együttműködésnek köszönhetően, beköltöztünk az immáron saját, új bázisunkra, mely hosszú távon tudja biztosítani az eddiginél is jobb és rugalmasabb kiszolgálást. Ennek köszönhetően a 2014-es évben itthon is bevezetésre kerül a forradalmian új GRAPHITE rendszerünk.

Szakértő csapatunkkal, rövid időn belül tudjuk teljesíteni a különleges igényeket is (tervezés, tanácsadás, kivitelezés). Az átgondolt technológia, a biztos alkatrészbázis és jól kidolgozott logisztika együtt biztosítja a precíz kiszolgálást. A folyamatos fejlesztés során figyelembe vesszük és adoptáljuk, a felhasználók tapasztalatait és kívánságait, így nyugodtan állíthatjuk, hogy a csővázas és vegyes rendszerek, az automata vontatók terén a legnagyobb tapasztalattal rendelkezünk a területen. A LeanTek helyi szolgáltatásként LEAN tanfolyamokat szervez termékei használatához.

A Trilogiq Hungária a hazai LEAN terület vezető szereplőjeként, fejlődésének következő állomásához érkezett. Cégünk 2006 óta áll rendelkezésére a hazai megrendelőknek. Folyamatos fejlődésünk és a partnereinkkel ápolt sikeres együttműködésnek köszönhetően, beköltöztünk az immáron saját, új bázisunkra, mely hosszú távon tudja biztosítani az eddiginél is jobb és rugalmasabb kiszolgálást. Ennek köszönhetően a 2014-es évben itthon is bevezetésre kerül a forradalmian új GRAPHITE rendszerünk. Szakértő csapatunkkal, rövid időn belül tudjuk teljesíteni a különleges igényeket is (tervezés, tanácsadás, kivitelezés). Az átgondolt technológia, a biztos alkatrészbázis és jól kidolgozott logisztika együtt biztosítja a precíz kiszolgálást. A folyamatos fejlesztés során figyelembe vesszük és adoptáljuk, a felhasználók tapasztalatait és kívánságait, így nyugodtan állíthatjuk, hogy a csővázas és vegyes rendszerek, az automata vontatók terén a legnagyobb tapasztalattal rendelkezünk a területen. A LeanTek helyi szolgáltatásként LEAN tanfolyamokat szervez termékei használatához.

 

Telephelyünk címe megváltozott. 

ÚJ CÍMÜNK:

2142 Nagytarcsa Naplás út 16.

(M0 autópálya 58 számú kijárat Szilas Ipari park)

Tel: +36/30-2632137; +36/30-9504876

E-mail: [email protected]