fbpx

ANUGA Köln 2015. október 10-14.

Írta: Szerkesztőség - 2015 június 04.
10 élelmiszeripari szakvásár egy fedél alatt!
Az Anuga, mely a világ legnagyobb és legfontosabb élelmiszeripari szakvására és az egyetlen, mely 10 különböző tematikájú szakkiállítást egyesít magában. A néhány éve kialakított, jól bevált koncepció ezúttal is a „tíz szakvásár egy fedél alatt”, s ebben a könnyen áttekinthető rendszerben a kiállítók optimális számú és minőségű szakmai látogatóval találkozhatnak és a látogatók is maximálisan kihasználhatják a vásáron töltött időt.
A kiállításra kizárólag szakmai látogatók léphetnek be, mint az alábbi területek gyártói, importőrei, nagykereskedői:
– élelmiszeripar (étel, ital)
– catering technológia
– kiskereskedelmi technológia
– catering szolgáltatók
– kiskereskedelmi szolgáltatók
– kereskedelmi ügynökségek
– különleges termékek szolgáltatói
– friss élelmiszerkészítmények szolgáltatói.
A 2 évente megrendezésre kerülő világhírű szakvásárnak a világ 4. legnagyobb vásárvárosa ad otthont.
 Az egy fedél alá kerülő tíz, különböző profilú élelmiszer szakvásár: 1. Általános élelmiszer (csemege és delikátesz). 2. Hűtött. 3. Hús. 4. Mélyhűtött. 5. Tejtermék. 6. Kenyér, sütőipar és forró ital. 7. Ital. 8. Bio. 9. Kereskedelmi technológia. 10. Anuga FoodService.
A 2013-as évben újabb növekedést regisztrálhattunk, mivel 6,777 kiállító mutatkozott be 98 országból 284,000 négyzetméternyi kiállítási területen és 154,462 szakmai látogató kereste fel a vásárt összesen 187 országból.
Az Anuga a 2015.évben is kínál speciális rendezvényeket mint az Oliva olaj fórum, az Egészséges élelmiszer fórum és az Anuga Wine Special ami lenyűgöző és szokatlan tényekkel ismerteti meg a látogatókat.
Az online jegyvásárlásra júniustól lesz lehetőség a vásár oldalán:
http://www.anuga.com/anuga/for-visitors/Admission-ticket/index.php ,  és kérhetik ebben a  Mon-Art Kft a koelnmesse magyarországi képviselete segítségét az  [email protected] címen, vagy a +36 1 240 0810 számon.
A kiállítás ez évben is szeretettel várja minden szakmai látogatóját.
Találkozzunk a 33. Anugán Kölnben!