Díjat kapott a Raben Group kimagasló CSR stratégiájáért

Írta: Szerkesztőség - 2015 november 26.

A 2015. november 20-án tartott “Responsible Business Awards” (Felelős Üzleti Díj) keretein belül Kimagasló CSR Stratégia kategóriában került díjazásra a Raben Group. A gálát az Executive Club rendezte, amely felsővezetői képviselőket magába foglaló tekintélyes szervezet.

A verseny zsűrijében helyett kapott: Prof. Witold Orłowski, a Club igazgatótanácsának tagja, közgazdász, a Gazdasági Tanács tagja a miniszterelnökkel együtt és elismert CSR szakértő – Bolesław Rok, PhD, a Leon Koźmiński Egyetem Üzleti Etika karának egyetemi docense.

Az indoklás így szólt: A Hollandiából származó Raben Group évek óta tevékenykedik Lengyelországban minden esetben betartva az etikai kódex előírásait.

A díjat átvevő Ewald Raben vezérigazgató a következőket mondta: Küldetésünk, hogy Ügyfeleink számára versenyelőnyt teremtsünk. Hisszük, hogy a kétirányú kommunikációnak köszönhetően meg tudunk felelni a piac és a társadalom elvárásainak. Társaságunk belső mikrovilága összefonódik a külvilággal. Mi a jövő barátságos hajtómotorja kívánunk lenni, így a ma teremtett értékek az elkövetkezendő évek szilárd alapjának alkotóelemei lesznek mind Ügyfeleink, a társadalmi környezet és önmagunk számára is.