fbpx

Rekordokat döntött az EPAL

Írta: Szerkesztőség - 2018 január 30.

Az EPAL Euro raklapok kiválóan jelzik a gazdasági folyamatokat. A gazdaságilag erős országokban az évek óta emelkedő gazdasági tendencia kihatással van a raklapokra is, vagyis a kereslet az EPAL Euro raklapok iránt is folyamatosan növekszik. Az elmúlt években az EPAL Euro raklapot gyártó és javító licence-partnerek gyártó- és javítóműhelyeik teljes kihasználtsággal működtek. A fűrészáru iránti folyamatosan növekvő kereslet okozott némi nyersanyaghiányát és áremelkedést, ami nehezítette az EPAL raklapgyártást is.

A jelenlegi keresleti igények kielégítéséhez az EPAL raklapgyártók, a beszállítók és az ügyfelek között szilárd és hosszú távú partnerségre van szükség.  Azok a kereskedelmi és ipari cégek, amelyek már az együttműködés korai szakaszában nagy hangsúlyt fektetnek a hosszú távú szállítói kapcsolatok kialakítására, biztonságosan ki vannak és lesznek szolgálva. A kiemelkedő 2017-es számok az EPAL Nemzeti Bizottságok és az EPAL engedéllyel rendelkező partnerek közös munkájának eredménye. Ez az eredmény kiválóan tükrözi, hogy az ipari és a kereskedelemi cégek egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a független minőségellenőrzésre, a bizonyítottan kiváló minőségre és a biztonságra, ami hosszú távon mindig kifizetődik mondta Martin Leibrandt, az EPAL ügyvezetője.

Az EPAL rendszer az egységes nemzetközi szabványosításával, az önálló minőségbiztosításával, valamint a védjegyjogok védelmével és büntetőeljárások lebonyolításával garantálja a felhasználók számára a magas minőséget. Az EPAL Euro raklapok nemcsak környezetbarát megoldások, de újra-felhasználhatóak, és alacsony költséggel javíthatók.

Az EPAL raklapok magas színvonala és újrafelhasználási lehetősége valamennyi ipari és kereskedelemi cég számára előnyös, így világszerte növekszik felhasználásunk.

 

Összeállította: Kalmár Nárcisz