fbpx

A jövő logisztikai megoldásai

Írta: Csomor Zsolt - 2019 április 17.

A jövő logisztikai megoldásaival és interaktív programokkal várta a Trans-Sped Csoport a debreceni és a tatai telephelyén a diákokat és a szakma iránt érdeklődőket a Logisztika Napja alkalmából, akik betekintést nyerhettek a szakma kulisszatitkaiba.

A magyar nagyvállalatnál kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás: a cégcsoport aktív szerepet vállal, hogy megszólítsa a jövő logisztikus generációját. A rendezvény a diákok és a szakma iránt érdeklődők számára olyan tudást és szemléletet hivatott átadni, amely felkészíti őket a jövő logisztikai kihívásaira.

Évről évre egyre nagyobb érdeklődés övezi a rendezvényt, ezért bővítette a vállalatcsoport a programot. Logisztikai munkagép bemutatókkal, a raktári feladatok által inspirált játékos aktivitásokkal és raktárbejárások segítségével mutatták meg a professzionális ellátási lánc működését. Cél, hogy a diákok izgalmas módon ismerkedhessenek meg nemcsak a logisztikával, hanem a hozzá szorosan kapcsolódó egyéb területekkel is, legyen szó akár az elektromos járművekről, a Trans-Sped saját fejlesztésű szállítmányozási szoftveréről vagy a raktár-automatizációról.

A cégcsoport küldetésének tekinti a közlekedés biztonságosabbá tételét az utak minden résztvevője számára, ezért a vállalat a „Láss a sofőr szemével!” bemutató mellett további vezetésbiztonsági szimulátorokkal hívta fel a figyelmet a tehergépjárművek körül kialakuló holttér észlelésének fontosságára.