fbpx

A piac is elismeri a Dachser szolgáltatásait

Írta: Csomor Zsolt - 2019 április 17.

A Logistik Heute magazin, valamint a BVL (Németország legnagyobb logisztikai egyesülete) második hellyel díjazta a Dachsert a „Közúti szállítmányozási szolgáltatások” kategóriában.

A Logistik Heute szaklap olvasói, illetve a Német Logisztikai Egyesület tagjai úgy döntöttek, hogy a Dachsert választják az egyik legjobb logisztikai márkának Németországban a „Közúti szállítási szolgáltatások” kategóriában.

Alexander Tonn, a Dachser EL (European Logistics) üzletágának ügyvezető igazgatója vette át a második helyért járó elismerést a Berlinben tartott fogadáson. Az online voksoláson 27 logisztikai szolgáltató közül lehetett választani az említett kategóriában.

Az iparági szavazás eredménye azt bizonyítja, hogy a piac elismeri integrált logisztikai szolgáltatásaikat, mondta Tonn a díjátadó ünnepségen. A elismerést természetesen örömmel fogadják, azonban mindez ösztönzésként is hat a további fejlesztésekre a folyamataik, a szolgáltatásaik és az ügyfeleik számára nyújtott minőség tekintetében.

A 100 legfrissebb, Németországra és Európára vonatkozó tanulmány alapján a Dachser piacvezető a szállítmányozási szegmensben, valamint a harmadik legnagyobb logisztikai szolgáltató Németországban.