Meghosszabbította szerződését a Zott és a Liegl&Dachser

Írta: Szerkesztőség - 2021 július 31.

A Liegl&Dachser 2008 közepétől biztosítja a Zott tejtermékek országos disztribúcióját és a magyarországi logisztikai központ irányítását. A felek a meglévő szerződés lejárta előtt megállapodtak az együttműködés hosszú távú folytatásában.

 

Az együttműködés folytatódik

A tejfeldolgozó vállalat közel 1600 raklapnyi készletet tart fent a Liegl&Dachser Kft. Food Logistics üzletágának budapesti központjában. A jászberényi úti raktárban havonta közel 400 000 karton árut mozgatnak meg, és biztosítanak átfogó szolgáltatást az áruk felvételétől a címzetthez kiszállításig.

 

raktár targonca állvány ember
Kép forrása: Liegl&Dachser

 

2008-ban a Zott Magyarország Kft. volt a Liegl&Dachser Kft. első magyarországi szerződéses logisztikai ügyfele. A Zott árukészletének áthelyezése Biatorbágyról Budapestre, a cég 2017 óta fennálló új élelmiszerlogisztikai létesítményébe korlátozások és egyéb szállítási fennakadások nélkül zajlott le.

Hosszú évek eredményes kooperációi zajlanak a DACHSER németországi Food Logistics üzletágával, amik nemrégiben további együttműködésekkel bővültek – olvasható a Liegl&Dachser közleményében. Így nem volt kétségünk arról, hogy a DACHSER Magyarországon is kiváló szolgáltatást fog nyújtani. Bízunk a jövőben és a további közös megállapodásokban – nyilatkozta Maciek Rykala, a Zott Lengyelországért, Csehországért és Magyarországért felelős logisztikai menedzsere vezette a tárgyalásokat a szerződés meghosszabbításával kapcsolatban:

 

Összeállította: Csomor Zsolt